Videre i cupen

Aalesund, Molde, Kristiansund, Træff og Hødd er videre i NM etter å ha vunnet første runde i cupen.

Davy Claude Angan og Daniel Berg Hestad

Davy Claude Angan stod for halvparten av Moldes mål mot Sunndal. Bilder viser Davy Claude Angan og Daniel Berg Hestad i en kamp mot VIF i fjor.

Molde tok kontrollen helt fra begynnelsen av kampen borte mot Sunndal. Magnus Stamnestrø og Davy Claude Angan scoret to mål hver, og Sunndal tapte 0–4 mot Molde.

Slo naboene

Regjerende cupmester Aalesund møtte naboklubben Herd i sitt cupoppgjør. «Er det et 3.divisjonslag som kan slå ut AaFK, så er det Herd», skrev klubben på sine hjemmesider i forkant av kampen.

Men Aalesund vant til slutt knepent mot Herd. Resultatet ble 0–1 etter at Jonatan Tollås Nation scoret i 2. omgang.

Det ble delt ut fire gule kort i kampen. Lars Fuhre og Magnus Sylling Olsen fra AaFK fikk hver sitt. Det samme fikk Petter Holand og Jonas Ingebrigtsen fra Herd.

Vinden stilnet

Tornado Måløy måtte se seg slått av Hødd 0–3. Fredrik Klock, Vegard Heltne og Michael Karlsen stod for målene. Alle målene kom i 1. omgang.

Ble lett match

Buvik idrettslag var sjanseløs mot Kristiansund BK på hjemmebane. Nordmøringene slo Buvik 5–0. Christophe Psyche, Tommy Edvardsen, Mahmoud El Haj, Jan Roger Angvik og Jan Tømmernes stod for målene.

Straffekonk

Etter 90 minutter spilt var stillingen 1–1 mellom Spjelkavik idrettslag og Træff. Det var Adrian Hagerup fra Spjelkavik IL og Arne Håkon Sandnes fra Træff stod for målene.

Kampen ble avgjort gjennom straffekonkurranse. Resultatet ble 3–5 og Spjelkavik er ute av cupen.