NRK Meny
Normal

Steenslid venter på røntgenlegen

Moldes nyinnkjøpte forsvarsspiller Børre Steenslid måtte ut med skade etter bare 10 minutter. Steenslid vred seg i smerte og frykter en skade i leddbåndet.

Video MFK-Steenslid skada i kamp mot Tromsø

Steenslid ble sendt til sykehus i kampen de Tromsø slo Molde 5-1. NRK snakket med Molde-lege Dag Sunde like etter at Steenslid hadde vært på sykehuset.

– Vi har vært på sykehuset i Cartegena og tatt MR-bilder. Men det var ingen leger der som kunne tolke bildene. Det skjer først i kveld, da vet vi mer om skadens omfang. Nå kjører vi på med kompresjon og is og håper på det beste, sier Sunde til NRK.

Solskjær bekymret

Det var ikke bare resultatet som bekymret Molde-manager Ole Gunnar Solskjær etter kampen. Solskjær likte ikke det han så da Steffen Nystrøm traff Steenslids kne.

– Skaden til Børre er det som bekymrer meg mest nå. Gutten har nettopp flyttet, og dette er trist. Vi får krysse fingrene, sa Molde-manager Ole Gunnar Solskjær til NTB etter kampen.

Overkjøring

Men heller ikke resultatet var hyggelig for Molde. Rett etter Steenslids skade, gikk Gutan i angrep, og Remi Johansen satte den første ballen i nettet fra 15 meter. Deretter ble det både 2-0 og 3-0 til TIL før pause. Molde ble avkledd av nordlendingenes festfotball den første omgangen.

– Dette var en klar forbedring fra tapet mot IFK Goteborg fredag (0-2). I dag presterte vi bra og hadde full kontroll i 90 minutter, sa målscorer Remi Johansen til NTB.

Trøstemål

Molde fikk et trøstemål ved Magne Hoseth på straffe i det 56. minutt, men Tromsø var ikke ferdig med å terrorisere romsdalingenes forsvar. 4-1 kom ved Tommy Knarvik. Magnus Andersen rundet av ballet med en flott stupheading ti minutter før slutt.