NRK Meny
Normal

Vard flyttet inn i nye lokaler

Det første firmaet har flyttet inn i de nye lokalene på Skansekaia i Ålesund. I løpet av januar skal hele 500 arbeidere ha inntatt den nye bydelen.

FLYTTING: Vard har flyttet inn i nye lokaler i Ålesund. Siste finish i flytteprosessen ble gjort i dag.

Utbyggingen på Skansekaia i Ålesund har pågått i lang tid og endelig kan firmaene som har sikret seg lokaler i de splitter nye byggene begynne å flytte inn.

Blant de heldige er Vard, som er mest kjent for å bygge båter i Møre og Romsdal. Der har de ansatte i flere uker jobbet med å få med seg hvert skap, hver dokumentmappe og hver kulepenn over i de nye lokalene.

Mandag var de siste detaljene i ferd med å falle på plass og vel 100 medarbeidere gjør seg klar til å bytte jobbadresse.

– Nå har vi vært i byen noen år, men vi har vært spredd på ulike adresser. Jeg er helt sikker på at man vil merke aktiviteten i den nye bydelen som har bygd seg opp her borte, sier kommunikasjonssjef, Hege Anita Akselvoll.

Satser på flytteeffekt

Executive Vice President for Equipment and Solutions i Vard, Stig Bjørkedal, har rett som det er sikret seg kontoret med best utsikt.

– Det desidert beste kontoret, her kommer jeg absolutt til å trives, smiler han.

Han gleder seg til å få alle medarbeiderne under samme tak.

– Det blir spennende fremover og se at vi får effekt av å sitte i lag alle sammen, sier Bjørkedal.

En annen som gleder seg over at et av firmaene som skal holde til på Skansekaia har flyttet inn, er prosjektleder i Skansekaia utvikling, Albert Aarøe.

– Det blir et flott utemiljø for hele byens befolkning og som også tilreisende kan nyte. Hurtigruta får nytt anløp og ny passasjerterminal, og de selskapene som flytter inn her får flotte fasiliteter, forteller han om den nye bydelen.