NRK Meny
Normal

Håper på sportsspørsmål

Laget fra Vågsetra barne- og ungdomsskole består av skiskyttere, fotballspillere og volleyballspillere. Med et så sportsinteressert lag er det kanskje ikke så rart at de håper på spørsmål om sport.

Rolf Myhre, Rikke Gjeitnes Dahle og Jonas Lie kringstad

Rolf Myhre, Rikke Gjeitnes Dahle og Jonas Lie Kringstad er klar for å representere Vågsetra barne. og ungdomsskole i Klassequizen.

Foto: Vågsetra barne- og ungdomsskole

Tolvte lag ut i Klassequizen i Møre og Romsdal er Vågsetra barne- og ungdomsskole. Laget består av Rikke Gjeitnes Dahle, Rolf Myhre, Jonas Lie Kringstad og reserve Emanuel Helde Nerland.

Deltagerne har varierte interesser og kan stille sterkt i mange kategorier. Dahle og Kringstad håper på spørsmål om sport, Myhre håper på å få spørsmål om dataspill eller TV og underholdning, og dersom Nerland må steppe inn tror han at han kan gjøre det bra i geografi.

Drømmer om å bli forfatter

Når deltagerne er ferdig med skolen har de mange ting de kunne tenke seg å jobbe med. Myhre drømmer om å skrive bøker eller episoder til TV-serier, mens Dahle godt kunne tenke seg å bli profesjonell skiløper.

– Etter det vet jeg egentlig ikke, kanskje noe med trening og ernæring, politi eller noe med reising, sier hun.

Kringstad har ikke bestemt seg.

– Skal jeg være ærlig, har jeg faktisk ikke peiling, sier han.

Før de kan legge flere planer for fremtiden skal deltagerne i ilden i Klassequizen. Hvordan de gjør det der kan du høre i morgensendingen til NRK Møre og Romsdal like etter klokken 08:30 onsdag morgen.