Brannvesenet hjelper til på ulykke på Fursetfjellet
Foto: Gunnar Sandvik / NRK

Ulykke på Fursetfjellet

Oppsummert

En fem år gammel jente omkom i en trafikkulykke på Fursetfjellet mellom Molde og Gjemnes 23. desember 2017. Sju personer og tre biler var innblandet i ulykken.

  • Tiltalt etter ulykke

    Ein mann i 40-åra er tiltalt for aktlaus å vere skuld i ein annans død. Dette i samband med dødsulykka på Fursetfjellet 23. desember 2017. Ifølgje tiltalen kom mannen over i feil køyrefelt, støtte saman med ein bil, for så å frontkollidere med ein anna bil. Ei fem år gammal jente mista livet i ulykka der i alt sju personar i tre bilar var involvert. Mannen er også tiltalt for å ha ført til at fleire andre personar også fekk betydelege skader i ulykka. Saka skal opp i Romsdal tingrett i mai.

  • 40-åring siktet

    En 40 år gammel mann er siktet for uaktsomt å ha forvoldt en annens død i forbindelse med dødsulykken på Fursetfjellet 23. desember 2017. Det skriver politiet i en pressemelding. En fem år gammel jente mistet livet i ulykken der i alt sju personer i tre biler var involvert. På grunn av den sikta sin nære relasjon til den avdøde jenta, er det oppnevnt bistandsadvokat for de etterlatte.

  • Etterforsker dødsulykke

    Politiet etterforsker ulykken på Furusetfjellet lille julaften der en fem år gammel jente omkom. Til sammen sju personer i tre biler var involvert. Poliet i Molde sier til Romsdals Budstikke at politiet ikke har konkludert med noen årsak til ulykken.