NRK Meny

Ulykke i barnehage

 • Politiet vil informere om ulykka

  I løpet av ettermiddagen vil politiet truleg gi meir informasjon om ulykka ved Blindheim barnehage. Ein 4 år gammal gut døydde i barnehagen i går, og årsaka er ikkje kjend.

 • Open kyrkje i Spjelkavik laurdag

  Mange er i sjokk etter at ein fire år gammal gut døydde som følgje av ei ulukke i Blindheim barnehage fredag føremiddag. Spjelkavik kyrkje vil ha open kyrkje mellom klokka 16.00 og 18.00 på laurdag for dei som ønskjer å samlast etter den tragiske hendinga. Det opplyser kapellan Bjarte Hove.

 • Etterforsker gjennom helgen

  Politiet vil bruke helgen til å etterforske saken der en fire år gammel gutt døde i en ulykke på en barnehage i Ålesund.

  – Når det gjelder opplysninger om hendelsesforløp eller ulykkesårsak vil informasjon om dette tidligst komme mandag formiddag, sier politiadvokat Guddrun Kalvatn i Sunnmøre politidistrikt.

 • Gutt (4) døde i ulykke i barnehage

  Et barn er død etter ulykka ved Blindheim barnehage i Ålesund rundt klokken 11.00 i formiddag. Det stadfester politiadvokat Gudrun Kalvatn ved Sunnmøre politidistrikt klokka halv tre.

  Politiet opplyser at saka blir etterforsket som en ulykke. Det ble iverksatt livreddende tiltak i etterkant av hendelsen, men livet stod ikke til å redde.

 • Ulykke i barnehage

  Sunnmøre politidistrikt melder at det har vært ei ulykke ved en barnehage i indre bydel av Ålesund. Nødetatene er på stedet, og politiet vil komme tilbake med mer informasjon om hendelsen klokken 13.30.