NRK Meny
Normal

Uavgjort for Molde

På torsdag gikk Molde på et sjeldent hjemmetap. I ettermidag må laget komme seg tilbake på vinnersporet igjen når Stabæk kommer på besøk.

Molde FK

Kan Moldespillerne juble for tre nye poeng etter kampen mot Stabæk?

Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Exiten fra Europaligakvalifiseringa svir nok fortsatt, men etter Odd sin seier over Strømsgodset i går, bør Molde sikre seg en trepoenger i ettermiddag. Laget fra Skien er nå fem poeng bak MFK, og vil virkelig få troen på at ting kan være mulig, dersom Molde går poengløse av banen i kveld.

Lang seiersrekke

Romsdalingene har ikke tapt på sine 16 siste kamper i eliteserien. Ifølge statstikktjenesten Infostrada er dette den nest beste rekka i klubbens historie. Den lengste rekka er 21 kamper uten tap fra april til september i 1988.

Når det gjelder interne oppgjør mot Stabæk, har Molde vunnet de fire siste hjemmekampene de har spilt mot laget fra Bærum, som generelt har slitt på bortebane i år. De har ikke vunnet på sine fire siste bortekamper, og har ikke holdt nullen i eliteserien siden åpningskampen.

Uten Hoseth

Magne Hoseth, som nylig gikk fra Molde til Stabæk, spiller ikke denne kampen. Han føler den kommer for tidlig etter overgangen.

Hoseth

Magne Hoseth har valgt å stå over kampen mot Molde.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix