Total kollaps i Stavanger

Etter kun sju minutter scoret Aksel Berget Skjølsvik, men til slutt vant Viking 4-1.

Patrik Ingelsten utligner til 1-1

Patrik Ingelsten scorer for Viking.

Aksel Berget Skjølsvik

Aksel Berget Skjølsvik scoret etter kun sju minutter.

Syv minutter: Scoringen kommer etter en corner fra Magne Hoseth. Ballen havner hos Djiby Fall, og via en Viking-spiller til Skjølsvik. Han setter ballen i mål.

42. minutter: Danielsen mottar ballen etter et innlegg fra venstre. Han skyter rett på Larsen, og Patrik Ingelsten snapper returen og setter den kontant i mål. 1-1.

61 minutter: Bertelsen spiller til Danielsen, som kommer på et flott løp på høyrekanten. Sistnevnte legger inn foran mål. Indridi Sigurdsson står to meter fra mål. Han skyter først i et Molde-bein, deretter på Larsen, men til slutt setter han den i mål. 2-1.

76. minutter: Birkis Bjarnason scorer for Viking og stillingen er 3-1. Frisparket tas vakkert av Ødegaard, ballen går gjennom og via en lagkamerat. Til slutt havner den hos Bjarnason som setter ballen i mål fra en drøy meter.

80 minutter: Festfotball på Viking Stadion! Ødegaard slår et perfekt frispark på bakerste stolpe. Skogseid timer perfekt, og header ballen kontant i mål fra drøye fem meter. Larsen er sjanseløs. Viking vant med dette målet 4-1.

Kan være blant topp ti

Moldeville med seier over Viking i kveld klatret opp blant de ti beste lagene i Eliteserien.

Molde sitt oppgjør i Stavanger er den siste kampen i den ellevte serierunden.

Molde-trener Kjell Jonevret, som tidligere har spilt for Viking, har på fem forsøk med Molde enda ikke klart å slå Viking.