Blir BlimE-ambassadør

Årets MGPjr-vinner Torstein Snekvik blir BlimE-ambassadør. Med seg har han også Bjørn Johan Muri og flere andre.

Torstein Snekvik

Torstein Snekvik er en av 16 BlimE-ambassadører.

Foto: Geir Evensen / NRK

Mandag 25. oktober lanserer NRK Super sin kampanje ”Si hei, vær en venn. BlimE!”. Målet er å inspirere barn til å se hverandre, bry seg om hverandre og inkludere hverandre.

Alex Rosén

Alex Rosén er en av 16 BlimE-ambassadører.

Foto: Geir Evensen / NRK

Fra mandag 25. oktober gjøres NRK Super om til en BlimE-kanal med hovedfokus på det å bry seg om andre. Allerede før kampanjen er lansert, har 2000 barn henvendt seg til NRK Super og bedt om å få bære BlimE-armbåndet, som et tegn på at de bryr seg om andre.

Dokumentarer og filmer

Fra mandag til fredag erstattes programmet ”Superkviss” av ”Megafon spesial”, som presenterer en rekke dokumentarer om temaet, og filmen ”Bestevenner” vises som serie mandag-onsdag klokken 19.00. I tillegg vil temaet gjennomsyre de faste programmene.

Markus Henriksen

RBK-spiller Markus Henriksen er også BliMe-ambassadør.

Foto: Geir Evensen / NRK

Ambassadører

16 kjente barn og voksne er ambassadører for kampanjen. De står fram på NRK Super med sin private historie om en gang noen virkelig så dem, og hvordan det påvirket dem.

Disse 16 er: Årets MGPjr-vinner Torstein Snekvik, tidligere MGPjr-deltaker og nå fotballspiller Markus Henriksen, Alex Rosén, Chand Torsvik, Lisa Tønne, Gunni, Bjørn Johan Muri, Erik Solbakken, Magrethe Røed, Sebastian Warholm (Himmelblå), Adrian Grønnevik Smith (Knerten), Ludvig Haug (Norske talenter), Signe Landsverk Holst (Krem Nasjonal), Cecilie Laursen (AF1), Sama D (AF1), og Malin Reitan (MGPjr-vinner).