Laster kart, vennligst vent...

To dødsulykker på Sunnmøre

Oppsummert

Måndag 12. februar 2018 omkom to personar i to trafikkulykker på Sunnmøre. Den eine ulykka skjedde ved Eiksundbrua i Ulstein og den andre like før ferjekaia på Sulesund i Sula kommune.

 • Omkom i ulykka ved Sulesund

  Det var den 37 år gamle Chatarina Emaus fra Ålesund som omkom i trafikkulykka ved Sulesund i Sula i går ettermiddag. Chatarina Emaus var fører av den ene personbilen som var involvert i ulykka sammen med en annen personbil og en lastebil, opplyser Politiet.

 • Omkom på Eiksundbrua

  Det var 82 år gamle Inge Bigseth fra Hareid som mistet livet i ulykken ved Eiksunbrua i Ulstein i går ettermiddag. Inge Bigseth døde på stedet etter at bilen hans kolliderte med en annen bil . Lensmann Hans-Eirik Pettersen i Ulstein sier bilen hans trolig fikk skrens på det glatte føret og kom over på feil side av veien.

 • Etterforskningen kan ta flere uker

  – Det kan ta flere uker før årsaken til de to dødsulykkene på Sunnmøre i går ettermiddag blir klarlagt, sier lensmann Guttorm Hagen til NRK. Ei kvinne omkom i en kollisjon mellom to biler og et vogntog på vegen mot Sulesund, og en mann i 80-åra fra Søre Sunnmøre mistet livet da bilen hans kolliderte med en varebil ved Eiksundbrua. De andre involverte i ulykkene fikk mindre skader. – Værforholdene var svært skiftende og vegene var glatte da ulykkene skjedde, sier Hagen.

  Trafikkulykke Eiksundbrua
  Foto: Tipsar