NRK Meny
Normal

Barna sa nei – da tok Ingrid (85) saken i egne hender

Barna nektet å kjøpe fallskjermhopp i bursdagsgave til Ingrid Korsnes (85). Da tok tippoldemoren saken i egne hender.

Barna nektet å kjøpe fallskjermhopp i bursdagsgave til Ingrid Korsnes (85). Da tok tippoldemoren saken i egne hender.

Ingrid Korsnes (85) har lenge ønsket å hoppe i fallskjerm. Lørdag gikk drømmen i oppfyllelse.

Lørdag fikk Ingrid Korsnes oppfylt en livslang drøm. 85-åringen fra Brattvåg på Sunnmøre hadde ønsket seg et fallskjermhopp til bursdagen, men hverken barn eller barnebarn mente at det var en god idé og kjøpte noe annet i stedet.

Men det er tydelig at dette var noe Korsnes faktisk ønsket seg og derfor tok hun saken i egne hender. Hun kontaktet derfor Føniks Fallskjermklubb i Molde og bestilte et fallskjermhopp over romsdalsbyen.

– Det var kjempeflott og noe jeg har hatt lyst til veldig lenge. Det var litt tøft i begynnelsen og det gikk litt fort, men utsikten var fantastisk, forteller Korsnes etter å ha returnert til jorda igjen.

– Vil anbefale det

I og med at ideen om fallskjermhopp ikke ble tatt så godt imot hos alle barna, var det bare to av fem som var med å så på hoppet. De andre skulle få vite det når hun visste at alt hadde gått bra.

Det er ikke så mange tippoldemødre som hopper i fallskjerm, og Korsnes innrømmer at hun muligens er over gjennomsnittet sprek.

– Jeg vet ikke, jeg er kanskje det? Jeg kjenner ingen andre på min alder som har hoppet i hvert fall, men jeg vil anbefale det, forteller 85-åringen.