Hopp til innhold
Tingvollost Gunnar Waagen
Foto: Privat

Tingvollost

 • Kraftkar til Spania

  Den prisvinnende blåmuggosten Kraftkar blir eksportert til Spania, skriver Tingvollost i en pressemelding. Mathuset Ardai i Barcelona har bestilt 60 hjul som nå har ankommet byen, etter å jobbet å 3,5 år for å få dette til. – Det er stas å sende norsk håndverksost til utlandet! det er stas å sende norsk håndverksost til utlandet! Dette er enda et bevis på at norsk matproduksjon har høy kvalitet, sier Solvor Waagen i Tingvollost. Dette var utenkelig for fem år siden, og er er enda et bevis på at norsk matproduksjon har høy kvalitet, sier Solvor Waagen i Tingvollost i pressemeldingen.

  Eva Vila og Enric Canut
  Foto: Tingvollost
 • Fikk matpris

  Gunnar Waagen hos Tingvollost ble i dag tildelt Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris 2018. Det var fire kandidater til årets pris, som blir delt ut til en person som har vært brobygger mellom gammel og ny matkultur. Prisen ble utdelt av landbruks- og matminister Bård Hoksrud under World Cheese Awards i Bergen i dag.

  Gunnar Waagen fekk Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris for 2018
  Foto: Arnold Hoddevik
 • Nominerte til matpris

  Tingvollost og saltprodusenten North Sea Salt Works frå Aukra er nominerte til ein ny, nordisk matpris. Matprisen Embla, etablert av dei nordiske bondeorganisasjonane, skal delast ut i København 23. og 24. august.