Tilbake til Hødd

Michael Karlsen vender tilbake til de blå-hvite fra Ulsteinvik.

Michael Karlsen

Michael Karlsen vender tilbake til Hødd. I sin første periode i klubben spilte han 69 kamper og laget 34 mål for Ulstein-klubben.

Foto: Linn Christin Osnes / NRK

Michael Karlsen har signert en kontrakt med Hødd ut sesongen 2016, skriver klubben i en pressemelding torsdag.

Karlsen kom til Hødd første gang foran 2011-sesongen, men satte kursen hjem mot Trondheim og Ranheim på sensommeren 2012. Derfor fikk han ikke med seg cupfinalen mot Tromsø senere den høsten, men spilte nok kamper til å bli Norgesmester for klubben.

Nå vender angrepsspilleren tilbake til Sunnmøre, og har signert en toårs-kontrakt med klubben som flytter inn på ny stadion foran neste sesong.

– Jeg har hatt god kontakt med Hødd-miljøet helt siden jeg flyttet hjem til Trondheim i 2012, og jeg ser veldig frem til å komme «hjem» til Ulsteinvik og Hødd, skriver Karlsen i en pressemelding.

Motivert

I årets sesong har Karlsen spilt for Rødde i 2. divisjon. Når han nå på nytt får sjansen i Hødd er det i en meget motivert utgave.

– Jeg er klar for den tøffe jobben som skal gjøres gjennom vinteren, slik at vi kan springe ut på Nye Høddvoll bedre forberedt enn noen gang, sier Karlsen.

Sist han var i klubben endte han opp som klubbens toppscorer med 16 seriemål i 1. divisjon.

Store forventninger

Trener Sindre Eid har store forventninger når han får Karlsen tilbake i stallen. Han sammenligner Karlsen med den tidligere spydspissen Geir Televik, og mener det er et stort potensiale i spilleren.

– Han er stor og sterk, god med ballen i beina og har god spilleforståelse. Og han er en god avslutter, sier Eid.

Han er ikke i tvil om at klubben har sikret seg en spiller som blir viktig på banen, men også i garderoben med sitt gode humør.

PS! Terminlistene for neste seong ventes ferdig i midten av desember. Da får vi svar på hvem Hødd og Karlsen møter når poengjakten starter igjen våren 2015.