Tar Moe sin første trepoenger?

Daglig spekuleres det i hvem som blir Moldes neste trener. I dag leder den midlertidige treneren laget foran hjemmepublikumet for første gang. Her kan du følge kampen mellom Molde FK og Sarpsborg 08 live minutt for minutt fra klokken 15.30.

Erling Moe

HJEMMEDEBUT: Erling Moe leder Molde FK for første gang på hjemmebane.

Foto: Hans-Olav Landsverk

Laster innhold, vennligst vent..

Etter at Erling Moe tok over treneransvaret i Molde Fotballklubb har laget spilt uavgjort i Skien og blitt knust av Viking i cupen.

Mannen, som er en midlertidig trenerløsning i Molde, har ikke fått en drømmestart i sjefsstolen før Sarpsborg 08 kommer på besøk lørdag ettermiddag.

Klokken 15.30 braker det løs på Aker Stadion i en kamp Molde vil bruke til å gjenreise stoltheten og som sarpingene trenger poeng i for å holde nedrykksspøkelset på avstand.

Horvath mellom stengene

Avstanden ned til Mjøndalen på nedrykksplass er nemlig bare tre poeng. Både Molde og Sarpsborg var i aksjon i cupen på onsdag, men der Molde fikk en leksjon av Viking, tok Sarpsborg en knallsterk seier over Odd og sikret semifinalebillett.

Men det er to lag i motgang som møtes. Molde har ikke vunnet på sine tre siste hjemmekamper, mens Sarpsborg ikke har sanket en trepoenger siden 25. mai. Ni eliteseriekamper er blitt spilt siden den gang.

Molde-keeper Andreas Linde fikk rødt kort i forrige eliteserierunde mot Odd, noe som betyr at Ethan Horvath igjen blir å finne mellom stengene.

Laster innhold, vennligst vent..