NRK Meny
Normal

Tapte mot Jerv: - Skuffelsen er enorm

Kristiansund tapte 2-0 mot Jerv i kvalifiseringskampen til eliteserien. Dermed glapp muligheten til å få spille opprykksfinale

Kristiansund-treneren var forstålig nok skikkelig skuffa etter kampen mot Jerv.

KBK-trener var svært skuffet etter tapet mot Jerv.

To mål mot slutten av kampen senket kristiansunderne som må spille 1.divisjon også neste sesong. Dermed blir det Jerv som skal spille mot storebror Start i de to siste og avgjørende kvalilfiseringskampene.

– Vi hadde våre muligheter

– Skuffelsen er enorm, det er klart. Vi hadde virkelig en mulighet til å kunne kose oss den neste uke, men det ville seg ikke i dag. Vi spilte en ålreit kamp og hadde våre muligheter. Men Jerv er et solid lag som det er vanskelig å spille mot, sa KBK-trener Christian Michelsen etter kampen.

– Dette var en litt sånn første-målet-vinner kamp. Dessverre klarte ikke vi å få ballen over linja, sa Michelsen.

– Dere var veldig nære å få spille opprykksfinale. Hvordan er det å nesten klare det?

– Det er stor forskjell på å nesten klare det og klare det. Vi hadde virkelig trua på at det skulle gå vegen i dag, sa Christian Michelsen.

Tapte mot Jerv

Hør KBK-spillerne Erlend Ernst Sivertsen og Espen Næss Lund etter kampen

Andre året på rad

Det er andre året på rad at Kristiansund spiller kvalifisering til eliteserien, og også denne gang måtte KBK se seg slått.

Kristiansund mot Jerv

Jerv feiret seier mot Kristiansund søndag

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Jerv startet kampen best, men KBK overtok føringen og hadde flere gode sjanser mot slutten av første omgang.

I andre omgang tok Jerv gradvis over, men KBK slo tilbake med flere sjanser et kvarter slutt.

Men i det 85.minutt tok Jerv ledelsen ved Alexander Lind. Samme mann satte spikeren i kista med en ny scoring tre minutter på overtid.

– Vi må nullstille oss og se fremover

– Nå skal vi fordøye skuffelsen og så skal vi reflektere over det som har skjedd i år. Vi har hatt en veldig god sesong og igjen tatt et skritt i riktig retning. På ett eller annet tidspunkt må vi nullstille og se fremover, sier KBK-trener Christian Michelsen til NRK.

– Vi er en klubb som er i utvikling. Vi ønsker å bli bedre. Så får vi se om vi er sterke nok til neste år til å gjenskape det vi har gjort i år. Det er en sterk prestasjon. Så får vi se hvem vi møter. Vi er offensive i hodet og ønsker å ta nye steg også neste år, sier Christian Michelsen.