Kort og godt SURT!

Norges sisteskanse, keeper Ørjan Håskjold Nyland, storspilte og var lagets beste mot Italia i EM-kvaliiseringskampen i Roma tirsdag kveld.

Aleesami

Ørjan Håskjold Nyland storspilte mot Italia

Foto: ANDREAS SOLARO / Afp

Voldingen kunne tirsdag sette ny rekord i å holde buret reint for det norske landslaget. Han klarte det i 74 minutter. Da utliknet italienerne etter at Norge tok ledelsen midtveis i første omgang og dermed klarte han ikke å spille seks landskamper uten å slippe inn mål.Skuffende sier Nyland.

Italia best

Det var liten tvil om at Italia var det beste laget på Olympiastadion i Roma denne tirsdagskvelden. Laget var allerede direkte kvalifisert til mesterskapet i Frankrike neste år, men ville vise at de er et av verdens beste landslag. Ørjan fikk kjørt seg skikkelig og hadde mange gode redninger.

Norsk jubel

Nordmennene jubler etter å ha tatt ledelsen

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Da Norge i tillegg klarte å score, øynet han muligheten for at også han kunne bli med i en direkte kvalifisering. Men etter spill og sjanser forstod mange at det bare var et tidsspørsmål før hjemmelaget fikk hull på byllen. 16 minutter før sludd utliknet de blå-hvite og barte minutter senere sendte de Norge ut i ««play-off».

Italia

Disse spillerne ble hakket for gode for Norge

Foto: VANO SHLAMOV / Afp

Lå i lufta

–Utfra sjanser og spill lå det i lufta at Italia kunne vinne, men det er litt surt at vi var så nærme. 25-åringen hadde mamma og pappa på plass på tribunen. De fikk se mange mesterlige redninger. Nå mo Ørjan og landslaget ut i play-off for å kunne kvalifisere seg til EM i fotball

Ørjan Nyland

Ørjan Håskjold Nyland holdt buret reint i 74 minutter

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Se også: – I det øyeblikket virker det som om verden går under

Se også: King vil ha Sverige: – Et elsk-hat-forhold