Steen berget poenget

Molde fikk med seg ett poeng fra Skien etter å ha spilt 1-1 mot Odd. Christian Steen scoret på overtid.

Moldes Christian Steen (t.v) i duell med Peter Kovacs under eliteseriekampen mellom Odd Grenland og

Ti ganger har Molde vært på besøk i Skien. Aldri har de gått i garderoben med full pott. Søndagens kamp kunne fort endt med tap etter at Peter Kovacs' 1-0-mål holdt Odd i ledelsen helt til det var spill godt over 90 minutter.

Men i rettferdighetens navn skallet Christian Steen inn utligningen da det så som mørkest ut.

- Etter de første 15 minuttene hadde vi full kontroll på kampen, og vi burde kanskje hatt med oss alle poengene, sa Molde-trener Kjell Jonevret til TV 2 etter kampen.

Kalddusj

Molde fikk seg en kalddusj etter bare 12 minutter da Magnus Lekven altfor enkelt fikk legge inn foran Moldes mål. Vegard Forren bommet totalt på forsøket på å klarere med hodet.

Peter Kovacs kunne til og med dempe ballen på brystet før han tuppet inn 1-0 fra fire meters hold.

- Vi snakket om det pausen. Kovacs skal ikke få stå alene foran mål, sa Jonevret.

Og etter målet var også Kovacs merkelig anonym, mens Magne Hoseth briljerte. Midtbanegeneralen strødde rundt seg med krempasninger, men Odds stopperpar Fredrik Semb og Morten Fevang rensket unna.

Magne Hoseth

Magne Hoseth briljerte mot Odd.

Snytt for straffe

Molde tok også initiativet etter hvilen, men skulle utvilsomt hatt straffespark mot seg da Steen klippet ned Fredrik Gulsvik rett foran Ben Amos etter 57 minutter.

Odd-spillerne og publikum trodde ikke det de så, men dommer Tommy Skjerven vinket spillet videre.

Både Baye Djiby Fall og Mattias Mostrom hadde store muligheter, men centimeterne var ikke på Molde-spissenes side. Odd ble mer og mer møre og Molde ga aldri opp.

Kontant heading

På overtid skulle det betale seg da Christian Steen stormet inn i feltet på en corner fra Magne Hoseth og utnyttet slett feltarbeid av Arason. Stopperkjempen skallet ballen kontant i mål og sørget for at Molde nå har nettet i elleve kamper på rad.

- Målet på overtid er en ting. Det som skuffer meg mest var at vi ikke klarte å opprettholde intensiteten, sa en småskuffet Dag-Eilev Fagermo til TV 2 etter at Skien-laget hadde spilt sin annen strake 1-1 og deiset ned på 9.-plass.