Solskjær: – Lykke til i pensjonisttilværelsen

John Arne Riise kan skilte med en av norgeshistoriens beste fotballkarrierer og tidligere medspillere, tidligere klubber og fotballeksperter er full av lovord om mannen som mandag ga seg som profesjonell fotballspiller.

Riise og Solskjær

John Arne Riise og Ole Gunnar Solskjær på landslagstrening sammen. Sistenvente mener Riise har hatt en fantastisk karriere.

Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

John Arne Riise tok mange på senga da han mandag morgen annonserte at en lang og innholdsrik karriere var over. 35-åringen har sagt opp kontrakten med AaFK og ser ut til å ha spilt sin siste profesjonelle fotballkamp, med mindre han skulle ombestemme seg en gang i fremtiden.

Ole Gunnar Solskjær har spilt på landlaget med Riise og er full av lovord om mannen med flest landskamper for Norge.

– John Arne har hatt en fantastisk karriere. Det er stort det han har opplevd. Jeg regner med at han kanskje ikke føler at dette var en verdig avslutning. Når du er 35 år er det veldig viktig at du nyter fotballen og det er det ikke sikkert han har gjort, sier Solskjær til NRK.

– Jeg ønsker han lykke til i pensjonisttilværelsen, kanskje blir han trener og han må være stolt av karrieren sin, skryter Molde-treneren. Han får støtte av flere andre norske fotballpersonligheter.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Supporterleder: – Fryktelig synd

Bjørn Mikkelsen

Supporterleder Bjørn M. Mikkelsen synes det er synd at Riise gir seg.

Foto: Silje Bjerknes / nrk

For leder i AaFKs supporterklubb, Stormen, kom det Riises avskjed som et sjokk.

– Det kom veldig overraskende på, jeg så ikke den komme i det hele tatt. Det er fryktelig synd at han gir seg. Han har fortsatt mye å bidra med, men har kanskje spilt i en posisjon han ikke er helt vant med, sier Bjørn M. Mikkelsen, som nå mener at AaFK må erstatte Riise umiddelbart.

I tiden før Riise signerte og mens han har vært i klubben har AaFK vært Norges mest omtalte klubb i media.

– Det har vært veldig mye fokus på klubben etter at han ankom og mye av det har vært positivt. Jeg kommer til å savne det, forteller han.

Hylles av tidligere klubber

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold