Solskjær: – Dempsey klar for Molde

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær bekrefter at Mark Dempsey er klar for Molde, det bekrefter klubben.

Mark Dempsey og Ole Gunnar Solskjær

Mark Dempsey gjenforenes med Ole Gunnar Solskjær i Molde.

Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix

I går meldte den svenske avisen Expressen at Mark Dempsey skulle bli ny trener for Molde. Nå bekrefter også klubben at Dempsey er tilbake i Molde.

– Dempsey vil gå inn i Moldes trenerteam på lik linje med trener Erling Moe. Ole Gunnar Solskjær fortsetter som hovedtrener og arbeidet med spillerlogistikken sammen med Adm. direktør Øystein Neerland.

Det øvrige trenerapparatet vil bestå av keepertrener Per Magne Misund, trener Trond Strande og fysisk trener Børre Steenslid.

Det var Rbnett.no som først omtalte saken.

Gjenforent i Molde

Dempsey har vært ledig på markedet siden han i oktober besluttet ikke å forlenge kontrakten med Djurgården.

Molde - Sogndal

Ole Gunnar Solskjær er glad for å ha Mark Dempsey med på trenerlaget.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Han var Solskjær sin lojale assistent gjennom tiden i Molde og Cardiff, men var en av trenerne som måtte gå da Solskjær fikk sparken i Cardiff. Nå gjenforenes de to i Molde.

Dempsey er på plass når Molde-troppen samles til felles trening igjen fra midten av januar. Klubben skriver i en pressemelding at han har signert en kontrakt på 2,5 år.

Manager i Molde FK, Ole Gunnar Solskjær, sier at Molde FK vil ha det beste trenerteamet i den norske Eliteserien 2017.

– «Demps» kommer inn med ny energi og massevis av ny erfaring fra de siste to sesongene, inn i et miljø han allerede kjenner veldig godt. Erling, Mark og jeg utfyller hverandre veldig godt og vi er glade for å ha ham med ombord igjen, sier Solskjær.

– Sammen vil vi legge et enormt stykke arbeid i treningsarbeidet framover i jakten på nye titler. Det blir mye hardt arbeid, men det blir også mye gøy, fortsetter han.