Solskjær så Kristiansund slå tabelltopp Molde

Solskjær og de 4443 andre tilskuerne fikk se Kristiansund ta sin fjerde seier på rad med 3-2 over Molde etter et dramatisk lokaloppgjør i Kristiansund 16. mai.

Solskjær så Kristiansund slå Molde

United-manager og tidligere Molde-trener Ole Gunnar Solskjær var på tribunen i hjembyen Kristiansund på fotballens nasjonaldag.

Men det var Molde som startet best. Ohi Omoijuanfo sendte MFK i ledelsen etter kun seks minutter. MFK-spissen har scoret seks seriemål i år. Kristiansunds Bendik Bye var uheldig og satte ballen i eget mål etter 31 minutt.

Men så startet opphentingen for Kristiansund. Etter 34 minutters spill reduserte KBK ved samme mann, og sju minutter senere utlignet Christophe Psyché. Ved pause var stillingen 2-2. Liridon Kalludra avgjorde for Kristiansund etter 56 minutter.

hi Omoijuanfo med Molde mål

Ohi Omoijuanfo med kampens første mål for Molde etter bare seks minutter, men Kristiansund slo hardt tilbake.

Stolt KBK-trener

Kristiansundstrener Christian Michelsen er svært stolt over det laget hans leverer.

– Det å få to i sekken i trynet i første omgang, men likevel ha moral, mentalitet og styrke til å komme tilbake mot Norges beste lag: Jeg er så imponert!

KBK slo Molde

KBK trener Christian Mikkelsen har god grunn til å smile etter fjerde strake seier.

Nå blir det lett å gå i 17. mai tog for laget fra Nordmøre, men treneren advarer spillerne mot å bli for ivrige på nasjonaldagen siden neste kamp er mot Haugesund alt søndag 19. mai.

– Kampen i dag tærte på kroppen. Så vi må være smarte i morgen med tanke på hvordan vi håndterer 17. mai. Vi kan ikke drive og trave i alle mulige tog. Vi må spare krefter, for det er en steika tøff match som venter oss søndag også.

Se seiersintervjuet med Christian Michelsen her. Ole Gunnar Solskjær dukker opp på slutten av klippet.

Molde på topp

Molde leder fremdeles eliteserien etter torsdagens runde med 19 poeng. Men det er tett i toppen med Odd på samme poengsum etter at de vant kveldens kamp mot Ranheim.

Moldetrener Erling Moe er ikke bekymret etter dagens nederlag.

– Vi må ikke gå i gulvet om vi bommer en gang. Sånn er dette gamet her. Nå må vi bare svare på tiltale neste gang.

– Hvordan er det å tape et lokalderby mot Kristiansund?

– Det er selvfølgelig ikke artig, men sånn blei det. Nå skal vi hjem og trene og fremstå bedre neste gang, sier Moe til NRK: