Solskjær om Hussain: – Han har vært en sterk bidragsyter

Det tyrkiske laget Sivasspor har sikret seg Moldes midtbanespiller Etzaz Hussain.

Etzaz Hussain

Etzaz Hussain har hatt suksess i Molde. Nå fortsetter han karrieren i Tyrkia.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Trond Vestre
Journalist

Den tyrkiske klubben har bekreftet på sin hjemmeside at de har signert den 23 år gamle midtbanespilleren.

Hussain kom til Molde fra Fredrikstad sommeren 2012. Det var Ole Gunnar Solskjær som hentet Hussain i sin første periode som manager i Molde. Hussain hadde kontrakt med Molde ut sesongen 2015.

Tidligere spilte Etzaz Hussain spilt for Manchester United G18, Vålerenga og Langhus IL. Han har også 8 kamper for Norges U23- landslag og en kamp for U21- landslaget

I Molde spilte Etzaz Hussain 95 kamper og scoret 8 mål. Med klubben har han vunnet to seriemesterskap og to cupmesterskap.

Det siste halve året har han vært en viktig bidragsyter til Moldes suksess i Europaligaen.

Manager Ole Gunnar Solskjær sier at han ønsker Etzaz Hussain lykke til videre ute i Europa.

– Vi setter pris på innsatsen han har lagt ned for Molde Fotballklubb. Han har vært en sterk bidragsyter til de gode resultatene vi har oppnådd de siste årene. Han kom til Molde FK som et stort talent, og har videreutviklet seg her i klubben. Det er kjekt at han nå får prøve seg i Europa. Vi takker for tiden i Molde FK, og ønsker han lykke til, sier Solskjær gjennom en pressemelding som Molde FK har sendt ut.

Siste video/lyd

Ein fem år lang krangel etter rehabilitieringa av Freifjordtunnelen, hamnar no i forliksrådet. 
Statens vegvesen meiner ei svakheit i plastduken som ble laga, kan gi ekstrakostnader i hundremillionar-klassen.
Ålesund kommune har kome på kant med delar av kulturlivet i byen. Då det kom fram at mellom andre Matfestivalen ikkje lenger får halde til på sin tradisjonelle plass midt i sentrum - har mange års irritasjon kome til overflata.
Utdanninga for fagarbeidarane i maritim industri kan bli endra. Ei fersk masteroppgåve konkluderer blant anna med at ein må sjå på heile utdanningsløpet - og at haldninga til yrkesfaga må bli betre.