NRK Meny

Solskjær om Hussain: – Han har vært en sterk bidragsyter

Det tyrkiske laget Sivasspor har sikret seg Moldes midtbanespiller Etzaz Hussain.

Etzaz Hussain

Etzaz Hussain har hatt suksess i Molde. Nå fortsetter han karrieren i Tyrkia.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Trond Vestre
Journalist

Artikkelen er mer enn ett år gammel.

Den tyrkiske klubben har bekreftet på sin hjemmeside at de har signert den 23 år gamle midtbanespilleren.

Hussain kom til Molde fra Fredrikstad sommeren 2012. Det var Ole Gunnar Solskjær som hentet Hussain i sin første periode som manager i Molde. Hussain hadde kontrakt med Molde ut sesongen 2015.

Tidligere spilte Etzaz Hussain spilt for Manchester United G18, Vålerenga og Langhus IL. Han har også 8 kamper for Norges U23- landslag og en kamp for U21- landslaget

I Molde spilte Etzaz Hussain 95 kamper og scoret 8 mål. Med klubben har han vunnet to seriemesterskap og to cupmesterskap.

Det siste halve året har han vært en viktig bidragsyter til Moldes suksess i Europaligaen.

Manager Ole Gunnar Solskjær sier at han ønsker Etzaz Hussain lykke til videre ute i Europa.

– Vi setter pris på innsatsen han har lagt ned for Molde Fotballklubb. Han har vært en sterk bidragsyter til de gode resultatene vi har oppnådd de siste årene. Han kom til Molde FK som et stort talent, og har videreutviklet seg her i klubben. Det er kjekt at han nå får prøve seg i Europa. Vi takker for tiden i Molde FK, og ønsker han lykke til, sier Solskjær gjennom en pressemelding som Molde FK har sendt ut.

Siste video/lyd

Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.
Dei fleste har meir enn nok med å SJÅ utfor kanten på den hundre meter høge Zakariasdammen i Tafjorden på Sunnmøre.
Men det finst folk som vil betale for å få seg ein luftig tur. Og frå neste veke av kan dei gjere akkurat dét...
Fiskesperra som skal redde den nasjonale lakseelva Driva, blir slakta av ekspertar på behandling av gyrosmitte. Miljødirektoratet er ansvarleg for prosjektet til seksti millionar kroner. Dei meiner det trengst berre små justeringar.