Hopp til innhold

Solskjær klar for tre nye år

Ole Gunnar Solskjær er klar for tre nye sesonger som manager i Molde Fotballklubb.

Eliteserien fotball 2018: Sandefjord - Molde (1-3).

Ole Gunnar Solskjær jubler etter sølvet i år. Nå er han klar for å ta Molde videre mot toppen.

Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Ole Gunnar Solskjær har lenge hintet om at han kom til å bli enig med MFK om en forlengelse av trenerkontrakten, og i formiddag kom bekreftelsen.

Klubbdirektør Øystein Neerland sier de er veldig fornøyd med å få med Solskjær videre, og at kontinuitet har vært viktig for klubben. Neerland ser frem til at Ole Gunnar Solskjær får bygge videre på laget som spilte underholdende fotball, og scoret flest mål i Eliteserien.

Solskjær godt fornøyd

Manageren selv har aldri lagt skjul på at han trives godt i klubben, og han er meget fornøyd med at partene har blitt enige om en ny kontrakt. Ole Gunnar Solskjær sier de ble enige om en ny kontrakt i løpet av en samtale.

– Nå gleder jeg med til å ta fatt på sesongforberedelsene, og jobben med å hjelpe gutten og klubben på vei mot toppen, sier kristiansunderen som altså nå er klar for tre nye år som manager i Molde FK, sier han.

Ole Gunnar Solskjær ledet laget til seriemesterskap i 2011 og 2012, og cupgull i 2013.

Han har også et mislykket opphold som manager i Cardiff, før han kom tilbake til Molde høsten 2015, da laget hadde suksess i Europaligaen.

Ole Gunnar Solskjær har signert tre nye år for Molde Fotballklubb

Ole Gunnar Solskjær etter å ha signert ny kontrakt med Molde FK. Klubbdirektør Øystein Neerland, og styreleder Odd Ivar Moen er veldig fornøyd med å ha med Solskjær videre.

Foto: Molde FK