NRK Meny
Normal

– Vi har studert Rubin Kazan nøye

I morgen spiller Molde kvalifiseringskamp i Europaligaen mot Rubin Kazan. På en pressekonferanse i Molde i dag fortalte Molde-manager Ole Gunnar Solskjær at han har studert laget nøye.

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær sin pressekonferanse før kampen mot Rubin Kazan.

Ole Gunnar Solskjær under Moldes pressekonferanse i forkant av torsdagens kamp mot Rubin Kazan.

Solskjær gjorde det helt klart at Molde møter en helt annen type motstand enn det Molde har møtt både i den norske eliteserien og i kvalifiseringen til Mesterligaen.

– Rubin Kazan spiller en helt annen type fotball. Til nå har vi møtt lag som spiller en direkte form for fotball. Rubin derimot liker å dominere spillet. Det er det beste laget vi har spilt mot så lenge jeg har vært manager i Molde, sa Solskjær.

Molde ble slått ut av kvalifiseringen til Mesterligaen. Men fortsatt har Molde mulighet til å kvalifisere seg til Europaligaen.

Molde spiller hjemme mot Rubin Kazan torsdag. Returkampen går neste uke. Sammenlagtvinneren går til Europaligaens gruppespill.

Under pressekonferansen forklarte Ole Gunnar Solskjær at Molde stiller godt forberedt, og har fulgt Rubin Kazan nøye.

– Vi har sett dem på video. Og da har vi sett både gamle og nye kamper. Dessuten har vi hatt speider i Russland for å se dem i serien. Vi har sett mye, og vi har analysert det vi har sett. Vi skal være godt forberedt, sa Solskjær.

Solskjær presiserte også at møtene mellom de to klubbene under vinterturneringene på La Manga har gitt Molde nyttig kunnskap om Rubin Kazans kvaliteter. Og han minnet om at laget de møter har gjort det godt mot svært god motstand.

– Vi er fullstendig klar over hva laget har utrettet mot både Chelsea og Inter. Dette blir en stor utfordring for oss, sa Solskjær under pressekonferansen onsdag.