Solskjær igjen høyaktuell som trener for Molde fotballklubb

Ole Gunnar Solskjær er igjen høyaktuell som ny Molde-trener. Manchester United-profilen har tidligere sagt nei. Men Molde-ledelsen skal fortsatt jobbe for å engasjere mannen som også har vært sett på som Alex Fergusons arvtager i Manchester United.

Ole Gunnar Solskjær

Ole Gunnar Solskjær fra hans tid som spiller i Manchester United. Nå trener han Uniteds reservelag, og er høyaktuell som trener for Molde fotballklubb.

Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Molde jakter fremdeles på treneren som skal lede laget gjennom 100-års-sesongen neste år. Tidligere Manchester City-spiller, Lillestrøm-spiller og trener for en rekke fotball-lag i Norge, Uwe Rösler, avslutter engasjementet i Molde ved sesongslutt.

Mange følger trenerspørsmålet med argus-øyne. Men spillerne hevder de ikke er engasjerte i dette nå.

Magne Hoseth

Magne Hoseth sier Molde-spillerne ikke tenker så mye på trenerspørsmålet.

Foto: Gilbert, Jeff / SCANPIX

– Vi tenker ikke så mye på dette. Jeg tenker mer på at jeg først skal ha treninger med Stig Aambø i november. Deretter skal jeg ha ferie. Så får vi kommentere trenerspørsmålet når det kommer, sier Molde-spiller Magne Hoseth til NRK.

– Venter til alt er avklart

Ole Gunnar Solskjær trekkes altså nå frem som ny Molde-trener, til tross for at han sa nei for en stund siden. Moldedirektør Tarje Nordstrand Jakobsen sier som han har sagt under hele prosessen at de kun kommenterer ting når det er endelig avklart. Men NRK vet fra flere hold at Ole Gunnar Solskjær nå skal være høyaktuell igjen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

– Spillerne er ikke involvert i dette

Molde-spiller Magne Hoseth sier at spillerne ikke er involverte i prosessen rundt ansettelse av ny trener.

– Nei, vi er ikke det. Det er styre og stell som styrer og steller med dette, sier Hoseth. Så¨får vi vite resultatet når alt er klart, og det er bra nok for oss, sier han.

– Drømmer om arabisk prins

Molde-spillerne spøker mer enn gjerne med publikums og medias interesse rundt ansettelsen av ny trener. Magne Hoseth har derfor sin egen variant klar når han blir spurt om hvem som er hans drømmekandidat.

– Jeg har allerede svart på dette. Det er selvsagt en prins fra et eller annet arabisk land, sier han med et smil.

Kristiansund tror på hjemkost

Ole Gunnar Solskjær har kjøpt hus i Kristiansund og mange er sikre på at han nå har tenkt å flytte hjem..

Video Kristiansundarane sikre på at Solskjær flyttar heim

Mange i Kristiansund er sikre på at Solskjær flytter hjem - særlig etter at han kjøpte dette huset....