Snøras Geiranger - Eidsdal

  • Lang kø for å komme med ferga

    Det er lange køer for å komme med beredskapsferga mellom Hellysylt og Geiranger. Ferga er satt inn fordi fv.63 mellom Eidsdal og Geiranger er stengt på grunn av rasfare, og dette er den eneste muligheten til å komm seg inn til Geiranger. Vegen er stengt resten av søndagen, og det skal gjøres en ny vurdering av situasjonen mandag.

  • Vegen stengt frem til mandag

    Fylkesveg 63 mellom Eidsdal og Geiranger er fortsatt stengt på grunn av rasfare, og vegen blir ikke åpnet i løpet av søndagen. Det opplyser Statens vegvesen. En ny vurdering av situasjonen blir gjort mandag. Det har også gått et mindre ras ved Grande. Beredskapsferga mellom Hellesylt og Geiranger skal fortsette å gå frem til vegen blir åpnet.

  • Vegen blir ikkje opna i dag

    Vegen mellom Geiranger og Eidsdal er framleis stengd på grunn av rasfare. Vegen vart stengd fredag ettermiddag, og det vil bli gjort ei ny vurdering i morgon om vegen kan opnast igjen, det melder Statens vegvesen. Alternativ transport er ferja som er sett inn frå Hellesylt til Geiranger, men den hadde siste avgang frå Geiranger 17.30 i dag.