NRK Meny
Normal

Slik dekkes cupfinalehelgen av NRK Møre og Romsdal

Live-dekning, radiosending og reportasjer – her får du en oversikt over hvordan NRK Møre og Romsdal dekker helgens fotballfest.

MOLDE-JUBEL

Tiden vil vise om Molde-fansen kan juble, slik de gjorde her etter å ha slått Lillestrøm i 2005.

Foto: Herskedal, Kjell / NTB scanpix

I år er det fjerde gangen på fem år at Møre og Romsdal har et lag i cupfinalen. NRK Møre og Romsdal er i hovedstaden for å være med på dekningen av helgens cupfinale mellom Molde og Rosenborg.

Kampen kan du se her søndag fra 13:15

Stemning fra Youngstorget

Våre reportere er i dag på plass fra Youngstorget i Oslo, der Molde skal arrangere sitt cupfinalevorspiel. Det vil bli satt opp store telt på Youngstorget, og det er ventet at mellom 10–15 000 moldensere vil farge hovedstaden blå og hvit.

Vår reporter Allan Eikrem skal i kveld gi TV-tittere en liveoppdatering fra moldesupporterne på distriktsnyhetene 18:45. Du kan også følge stemningen på våre nettsider utover kvelden.

Radiosending

På lørdag ettermiddag vil NRK Møre og Romsdal rigge opp vårt eget lille studio på Youngstorget, og kjøre en direkte radiosending på P1 Møre og Romsdal. Der vil lytterne selvfølgelig få en stemningsrapport fra supporterne, og sentrale personer i MFK- miljøet samt tidligere moldehelter vil stikke innom i løpet av sendingen. Den starter 13:30 og avsluttes 15:00. Programleder er Arne Flatin mens Allan Eikrem skal ta pulsen på cupfinalestemningen.

Åge Hareide

I fjor var Åge Hareide en av gjestene i radiosendingen fra Youngstorget.

Foto: Arne Flatin / NRK

Og til dere som går glipp av radiosendingen: Fortvil ikke, for alle radiointervjuene av gjestene våre blir nemlig filmet og lagt ut på våre nettsider nrk.no/mr. Vi vil også dekke stemningen utover kvelden på våre nettsider med videoer og bilder.

Cupfinaledagen

På søndag vil våre reportere i Oslo lage forhåndssaker på nett frem til det braker løs 13:15. Da vil radioreporter Arne Flatin befinne seg hos moldesupporterne på Ullevaal stadion, og jevnlig rapportere om stemningen derfra på P1, som for øvrig også kommenterer kampen.

Jan Åge Fjørtoft

Jan Åge Fjørtoft intervjues av Rune Hustad på Youngstorget i fjor.

Foto: Arne Flatin / NRK

Det vil naturligvis bli publisert nettsaker både underveis og etter kampslutt med reaksjoner fra trenere, spillere og supportere.

På plass i Molde

I tillegg har vi et liveteam i Molde utover cupfinalekvelden som vil følge stemningen i rosenes by. De er også på plass når moldespillerne ankommer byen sent søndag kveld. På nett følger vi også stemningen i Molde, og det vil bli publisert både video og nettsaker fra cupfinalefesten i løpet av kvelden på nrk.no/mr.

Det er med andre ord mye å se frem til denne helgen, og vi vil være der det skjer. God cupfinalehelg!