NRK Meny
Normal

Politiet tror buss er beskutt

Rute på buss er knust. Bussjåføren og politiet tror det dreier seg om skudd fra et luftgevær. Politiet etterforsker nå saken. – Vi ser alvorlig på denne hendelsen, sier Nettbuss

Knust bussrute

Beskutt?: Slik ser ruten på bussen ut. Politiet antar at det er luftgevær som er brukt

Foto: ROGER OLDEIDE / NRK

Det var rutebuss 618 fra Magerholm til Sævollen som etter det politiet tror, ble beskutt med luftgevær rundt klokken 00.20 i natt. En siderute er delvis knust. Ingen personer skal være fysisk skadet.

– Hendelsen skal ha skjedd på Borgundveien i Volsdalen, like vest for avkjøringen opp Volsdalsbakken til Aksla og Fjellstua. Politiet tror i dag det er et luftgevær som er brukt, opplyser operasjonsleder ved Sunnmøre politidistrikt, John Bratland. Politiet etterforsker nå hendelsen.

alvorlig Lillevik

Alvor: –Vi ser alvorlig på denne hendelsen, sier regionsdirektør i Nettbuss Møre, Hallstein Lillevik. Selskapet skal anmelde hendelsen til politiet.

Foto: NRK

Ser alvorlig på saken

Regionsdirektør i Nettbuss Møre, Hallstein Lillevik, ser alvorlig på hendelsen i natt.

– Vi ser alvorlig på denne hendelsen og vil anmelde den til politiet. Vi håper vedkommende som har gjort dette vil bli tatt.

Det er viktig at våre passasjerer skal føle seg trygge når de tar bussen, sier Lillevik.

Bussjåføren skal ha hørt at noe traff ruten på dette stedet. Det er nå uvisst om det befant seg passasjerer i bussen, men ingen skal altså være skadet.