NRK Meny
Normal

Her er Singh tilbake i Molde

Harmeet Singh signerte for Midtjylland i januar. I dag er midtbanespilleren igjen klar for Molde FK.

Ole Gunnar Solskjær og Harmeet Singh

KLAR: Harmeet Singh poserer strålende fornøyd sammen med lagets trener, Ole Gunnar Solskjær.

Foto: Molde FK

Lenge så det ut til at Molde FK måtte klare seg uten Harmeet Singh i årets sesong. Midtbanespilleren signerte senest i januar en treårskontrakt med danske FC Midtjylland og gjorde seg klart til et nytt utenlandsopphold.

Nå har imidlertid spilleren returnert til Molde, kun få måneder etter han forlot dem.

– Grunnen er at det oppsto en situasjon for meg, noe som ikke har med fotball å gjøre, noe ikke-sportslig som jeg måtte ta hensyn til. Jeg trivdes veldig godt i Midtjylland og var i en veldig god klubb, så planen var jo selvfølgelig bare å bli der, forteller Singh til klubbens hjemmeside.

Singh har signert en kontrakt på 1,5 år med klubben.

– En av Norges beste midtbanespillere

I tillegg til Singh, har også Etzaz Hussain og Daniel Berg Hestad forsvunnet fra Moldes midtbane. Derfor er Ole Gunnar Solskjær strålende fornøyd med å ha Singh tilbake.

– Han er en veldig god fotballspiller som jeg hadde lyst til å signere i desember. Harmet hadde litt vanskeligheter med å bestemme seg og hadde kanskje lyst til å prøve seg ut, men er nå her av forskjellige årsaker, og vi er utrolig glad for det. En av Norges klart beste midtbanespillere når han er i form, sier Solskjær.

Singh har hatt noen suksessrike år i Molde og håper på mer jubel i den kommende sesongen.

– Mine personlige ambisjoner er jo selvfølgelig å vinne noe med laget, vinne Eliteserien og komme til cupfinalen. Det blir vel egentlig å kjempe på to fronter og selvfølgelig utvikle seg som fotballspiller. Prøve å gjøre det best mulig for laget, avslutter Singh.