NRK Meny
Normal

Sigurdarson tilbake til Molde FK

Spissen Björn Bergmann Sigurdarson fra Island er klar for Molde Fotballklubb.

Bjørn Bergmann Sigurdarson

SPISS: Björn Bergmann Sigurdarson er igjen klar for spill i Molde FK.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Björn Bergmann Sigurdarson har signert en avtale med Molde Fotballklubb som strekker seg ut sesongen 2019. Det skriver klubben på sine egne nettsider.

Den islandske spissen har tidligere vært på lån i romsdalsklubben, og har også spilt i blant annet Lillestrøm, Wolverhampton og København.

Han ser frem til å jobbe under trener Ole Gunnar Solskjær.

– Etter at jeg pratet med Ole Gunnar, så tenkte jeg at jeg bare måtte tilbake. Det var helt fantastisk å være her første gangen, da for to år siden. Og ja da inngikk vi avtalen og det var klart på ganske kort tid, og jeg er veldig glad, uttaler han via en pressemelding.

– Det blir veldig morsomt. Jeg snakket litt med Solskjær i går, og det høres veldig spennende ut det han har lyst å gjøre med klubben og hvordan vi skal spille.

Lovord fra Solskjær

Sist gang Sigurdarson var i Molde FK spilte han 17 kamper og scoret fire mål. Spilleren står med én landskamp for det Island, som nylig sjarmerte et helt Fotball-Europa under sommeren EM.

Flere sentrale angrepsspillere som Mohamed Elyounoussi, Mushaga Bakenga og Fredrik Gulbrandsen har alle forsvunnet ut portene på Aker Stadion de siste månedene og Solskjær er strålende fornøyd med å ha en erstatter på plass.

– Han er en fysisk stor spiller, sterk. han er veldig klok. Han er god i lufta, timingen er veldig bra. Han kan spille som en tier møtende spiss og få den i beina, høyre og venstre fot er like god, han spiller gjennom spillere og som alle islendinger er, hardtarbeidende. Noe av det viktigste han er, er at han er en lagspiller, og kommer inn her for å gjøre oss bedre, sier treneren.