Sigrid skal spille på Nobels Fredspriskonsert

– Det er en stor ære å få spille på en så viktig konsert med et stort internasjonalt publikum, sier Sigrid Raabe.

Sigrid Raabe by:Larm 2017

Ålesunderen Sigrid Raabe har blitt hyllet av prestisjefylte musikkmagasiner som Billboard, NME, The Guardian, Newsweek og Entertainment Weekly.

Foto: Kim Erlandsen / NRK

Sigrid Raabe - Dynamite

Sigrid Raabe utgir musikk på Petroleum Records/ Island Records.

Hun har hatt sangen, «Don’t Kill My Vibe» som ble utropt til «den hotteste låta i verden akkurat nå» av BBC. I løpet av tre døgn hadde den over én million avspillinger på Spotify. Nå er Sigrid Raabe den tredje artisten som er klar for Nobels Fredspriskonsert 11. desember i Telenor Arena.

Det er produsentene av konserten fornøyde med å kunne annonsere.

– Sigrid står bak en av årets desidert beste pop låter. Vi er veldig glade for å ha henne med hos oss i hennes store gjennombruddsår. Sigrid har et ungt publikum som vi ønsker skal delta i feiringen av årets fredsprisvinner, enten det er i Telenor Arena, gjennom TV eller Youtube hvor man enn måtte være i verden, sier Odd Arvid Strømstad i Warner Bros og Kristian Kirkvaag i Gyro som er produsentene av Nobels Fredspriskonsert.

Travelt år

Sigrid Raabe James Corden

I 2017 gjestet Sigrid Raabe et av USAs største talkshow «The Late Late Show».

Foto: Skjerdump YouTube

Artisten har hatt et intenst år med utallige konserter og opptredener på noen av verdens største festivaler, i tillegg til opptredener på flere tv-programmer. Til sammen har hun nærmere 100 millioner avspillinger fordelt på alle strømmetjenestene.

Nå blir det Nobels Fredspriskonsert.

– Jeg gleder meg til å lytte og lære og det skal bli fantastisk å opptre på Nobels Fredspriskonsert!, sier hun i en pressemelding fra produsentene.

Fra før er John Legend og Alan Walker klare for årets konsert.

Nobels Fredspriskonsert avholdes alltid 11 desember og er en musikalsk hyllest til årets Nobels Fredsprisvinner som får prisen utdelt i Oslo den 10. desember. Konserten har hatt mange kjente navn. Tidligere har kjente artister som Paul McCartney, Alicia Keys, Rihanna, Sting, Andrea Bocelli, Tina Turner, Ellie Goulding, Kygo og a-ha.