NRK Meny
Normal

Sigrid Raabe til by:Larm

Ålesundstalentet Sigrid Raabe, som ble oppdaget av NRK P3s Urørt, er bekreftet til by:Larm 2015.

Sigrid Raabe

Etter at Sigrid Raabe ble oppdaget av Urørt har det gått slag i slag. Etter debuten har hun blitt booket på flere store festivaler og signert kontrakt med Petroleum Records.

Foto: Remi Sagen / NRK

Artikkelen er mer enn to år gammel.

Torsdag slapp by:Larm sitt andre artistlipp med ni nordiske artister, blant dem er Sigrid Raabe.

Som 16-åring ble hun kåret til Ukas Urørt med sangen «Sun». I løpet av det siste året har Sigrid blant annet signert platekontrakt med Petroleum Records, der hun er i selskap med artister som Karpe Diem, Thomas Dybdahl, Kaizers Orchestra.

Singelen hennes «Known You Forever» ble listet på P3 umiddelbart, og har fått mye spilletid på norsk radio.

«Et purungt låtskrivertalent med velutviklet teft og identitet, debutsingelen «Sun» viser en singer/songwriter med eksplosivt potensial,» mener Urørt.

De ni andre som ble bekreftet til by:Larm er bandene Communions, Den Sorte Skole, Folkeklubben, Gidge, Karin Park, Pumba, Silvana Imam og Vulkano.

Sigrid Raabe hos Christine
Sigrid Raabe har hatt eit heilt spesielt år, etter at ho blei oppdaga på Urørt og er spådd ei lysande musikkkarriere. I helga opptrer ho på Sommarfesten på Giske og i kveld skal ho og bandet halde konsert.

Siste video/lyd

Innbyggerne på Kleive i Molde kommune frykter ulykker, og kjemper for å få revet ei falleferdig brygge. Kommunen sier det ikke er deres ansvar.
I dag var entreprenørar på synfaring på traseen for Nordøyvegen. Statens vegvesen har utlyst dei første kontraktane, og interessa er stor.
Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.