Graham Norton elsket Sigrids opptreden

Den populære britiske programlederen omfavnet Sigrid Raabe etter en forrykende fremføring av låten «Strangers» på Graham Norton show fredag kveld.

Graham Norton Show på BBC

F.v. Dame Helen Mirren, Liam Neeson, Graham Norton, Jamie Dornan og Sigrid Raabe.

Foto: Matt Crossick / PA Images/BBC

Sammen med skuespillerne Jamie Dornan fra «Fifty Shades of Grey», Liam Neeson fra «Schindlers Liste» og Dame Helen Mirren fra «The Queen» deltok 21-åringen fra Ålesund på Englands mest populære talkshow.

«Det var seff kjempestas å være på Graham Norton i går. Jeg måtte konsentrere meg for å høre alt som ble sagt i sofaen, for publikum klikka jo helt i vinkel hver gang Jamie Dornan snakka. Men alle var veldig hyggelige, og vi koste oss på scenen!», skriver hovedpersonen selv, via sitt plateselskap.

Topper singellista på iTunes

– Denne singer-songwriteren er en av de mest spennende popstjernene for tiden, og har nettopp vunnet BBCs "Sound of 2018" – her fremfører hun sin nyeste hit Strangers, sa Graham Norton, før Sigrid gjorde sin entre i overkant av en halvtime ut i programmet.

Med hestehale, enkel sminke og iført en enkel hvit T-skjorte, dongeribukse og hvite sko fremførte hun sin nye hit sammen med tre musikere og en korist.

– Virkelig, virkelig, virkelig bra. Det var fenomenalt! Kom å møt de andre, sa Graham Norton, etter å ha gått artisten i møte.

Også de andre gjestene ga klemmer og ros til Sigrid før den entusiastiske irske programlederen igjen tok regien.

– Vi elsket det. Du bare kommer ut og BANG, sa Norton, mens Sigrid ler.

Topper singellista på iTunes

En fornøyd Kim Paulsen i Petroleum Records sender NRK en skjermdump som bevis.

Lørdag morgen topper artisten iTunes UK sin topp 10 singelliste.

Roste forbildet Adele

Programlederen ville etter opptredenen vite hvordan det føles å ha vunnet den prestisjefylte BBC-prisen «Sound of 2018».

Det er ganske kult, innrømmer Sigrid.

Artister som Sam Smith, 50 Cent og Adele har vunnet kåringen tidligere. Raabe fortalte at Adele er en av favorittartistene hennes og Adeles måte å synge refrenget på "Rolling in the deep" har inspirert henne til å lage popmusikk.

På vei hjem til Norge

Dette blir et stort år for deg, konkluderer Norton og ville vite om hun satser i Europa eller USA.

– Vi forsøker å satse over alt. Jeg skal til Australia for første gang. Forhåpentligvis får jeg se kenguruer. Det er en av drømmene mine.

– Drøm større, skyter skuespiller Jamie Dornan inn.

I mars skal Sigrid turnere en rekke steder i Storbritannia

– Ikke glem å spise og hvile, supplerer Liam Neeson, og da forteller Sigrid at hun skal til Norge i helga.

– Jeg er så glad på dine vegne. Det er en nydelig sang, konkluderer Norton, før han nok en gang gratulerer Sigrid med å være «Sound of 2018».