NRK Meny
Normal

Signerer AaFK drømmespissen?

Flere nettsteder spekulerer i dag på om AaFK er i ferd med å signere spissen de har drømt om lenge.

Artikkelen er flere år gammel.

Aalesund forsøkte å hente Andre Senghor i sommer. Den planen strandet. Nå har spilleren skiftet til norsk agent, og Aalesund skal være i ferd med å gjøre et nytt forsøk.

Senghor spiller i dag for klubben Babu Yas u Dubai. Gulfnews.com skriver i dag at Senghor forbereder en overgang til en norsk klubb. Ifølge dette nettstedet har Senghor nå byttet ut sin tidligere franske agent med nordmannen Ole Ray Grødset.

Senghor har flere ganger sagt at han ønsker seg til Europa. Og det skal, ifølge gulfnews.com ikke være noen tilfeldighet at han har fått seg norsk agent.

– Spilleren trivest godt i bani Yas og i Abu Dhabi. Det er fortsatt mulig at han blir værende i klubben. Ikke noe er hundre prosent, sier Grødset til gulfnews.com.

NRK har tirsdag morgen vært i kontakt med AaFK-direktør Henrik Hoff. Han er som vanlig tilbakeholden med å gå i detalj før en kontrakt er klar for presentasjon. Han har en kort og konsis kommentar på spørsmål fra NRK.

Vi har ikke signert noen spiller den siste tiden, med unntak av Leke James. Jeg registrerer at det er spekulasjoner om at vi har signert Andre Senghor. Min kommentar er at det har vi ikke gjort, sier Henrik Hoff.

Andre Senghor skal ha vært nær en signering for AaFK sist sommer. Den gangen ble prisen presset kraftig opp i løpet av forhandlingene, og overgangen gikk i vasken.

Senghor er 25 år. Han scoret 18 mål for klubben sin i 2010/11-sesongen.

Siste video/lyd

Innbyggerne på Kleive i Molde kommune frykter ulykker, og kjemper for å få revet ei falleferdig brygge. Kommunen sier det ikke er deres ansvar.
I dag var entreprenørar på synfaring på traseen for Nordøyvegen. Statens vegvesen har utlyst dei første kontraktane, og interessa er stor.
Mange geitebønder i landet vil ha den elektriske geiteklaven til Gjemnesbedrifta Nofence. Produksjonen pågår for fullt, men geiteklaven er enno ikkje godkjend. Gründerbedrifta treng beitesesongen 2017 for å gi Mattilsynet dokumentasjonen dei krev.