Seieren glapp for Hødd

Hødd ledet 2-0 mot bunnlaget Randaberg, men ga fra seg seieren mot slutten av kampen.

Hødd jubel

Hødd tok ledelsen noen minutter før pause. Bendik Torset headet ballen i mål etter pasning fra Latifu.

Et kvarter ut i adnre omgang doblet Kazeem Ahmed ledelsen for Hødd. Han skar inn fra Høyre og satte ballen i mål med innsiden av foten.

Akkurat da så alt til å gå Hødd sin veg, men Randaberg som ligger helt sist i 1.divisjon, kom sterkt tilbake mot slutten av kampen.

Først reduserte Christer Håland til 1-2 i det 68.minutt. Deretter utliknet Andreas Ulland Andersen til 2-2 to minutter før full tid.

Randaberg var nære på å sette seiersmålet etter klabb og babb i Hødd-forsvaret, men kkampen ebbet ut med 2-2

Dette er den femte uavgjortkampen for Hødd i årets 1.divisjon. Laget hadde sjansen til å komme helt opp i tetstriden med seier mot Randaberg.