NRK Meny
Normal

Molde møter Sevilla i Europaligaen

Mandag blir det klart hvem Molde møter i 16-delsfinalen i Europaligaen. Du kan følge trekningen direkte her fra klokka 13.00 i vår nett-tv sending fra Aker stadion.

Singh scorer

Molde har imponert stort i årets Europaliga, og vant altså sin gruppe suverent. Nå venter cuprundene, og MFK sin motstander blir klar fra mandag klokka 13.

Direkte fra Molde

NRK Møre og Romsdal har da, sammen med Romsdals Budstikke, sending direkte fra Molde sin hjemmebane. Her vil vi bygge opp til selve trekninga, og ikke minst få de første reaksjonene på hvem som blir Molde sin motstander.

Kan IKKE møte Manchester United

UEFA har et seedingsystem som gjør at det allerede er klart hvem Ole Gunnar Solskjær og hans menn IKKE kan møte. Det gjelder for eksempel Manchester United, Liverpool og Tottenham. Men, det er nok av gode lag igjen, og dette er de potensielle motstanderne: Sion, Borussia Dortmund, Midtjylland, Villarreal, Marseille, St-Étienne, Sporting CP, Fiorentina, Anderlecht, Sparta Praha, Augsburg, Shakhtar Donetsk, Galatasaray, Sevilla, og Valencia. Fenerbahçe er også i den useedede gruppen, men de kan ikke Molde møte, fordi de møttes i gruppespillet.

Kampene spilles 18. og 25. februar, og som gruppevinner har Molde fordelen av å spille hjemme til slutt.

Solskjær

Ole Gunnar Solskjær har hatt suksess i Europaligaen. Mandag blir det klart hvem som blir neste hinder.

Foto: Willie Vass / NTB scanpix