Gull og Champions League er målet

Intet mindre enn gull og deltakelse i Chapions Leauge. Det er Ole Gunnar Solskjærs nye mål for Molde. I dag ble han presentert som ny trener for romsdalsklubben.

Ole Gunnar Solskjær og Knut Olav Rindarøy

Ole Gunnar Solskjær og Knut Olav Rindarøy på dagens pressekonferanse i Molde.

Foto: Gunnar sandvik

Men først skal Molde ut en svært viktig kamp mot Celtic i europaligaen. Ole Gunnar Solskjær har allerede forberedt seg godt til kampen i morgen.

– Jeg så begge kampene mellom Malmø og Celtic. Jeg har snakket mye med Ronny Deila i min tid i Cardiff. Jeg har et klart bilde av hvordan Celtic er. Men jeg har ikke analysert de ennå, sa Solskjær på pressekonferansen i ettermiddag.

Nå venter den nye moldetreneren på å få passord til datasystemene på Molde stadion. Da skal han sette seg ned for å studere og analysere de siste kampene som Celtic har spilt.

– Vi ligger på topp i gruppa, og vi har en fantastisk god mulighet til å slå Celtic. Tar vi to seiere til, er vi sikret å gå videre til sluttspillet, sa Solskjær.

Molde har fått en god start i gruppespillet med seier over Fenerbahçe og uavgjort mot Ajax. Dermed leder moldenserne europaligaens gruppe A.

– Jeg vet at guttene gleder seg til å spille mot Celtic. Jeg håper på fullsatt stadion med stort engasjement og entusiasme. Både jeg og spillerne liker slike storkamper, sa Solskjær.

Sjokk for spillerne

Spillerne ante ingenting da Ole Gunnar Solskjær plutselig dukket på spillernes oppholdsrom i formiddag.

– Dette er en fantastisk nyhet for meg personlig og for hele spillergruppen. Han kom helt uanmeldt inn i dag, og sa takk for sist. Vi fikk ingen forvarsel, og jeg kunne se guttene smile, sa moldespiller Knut Olav Rindarøy.

– Det kunne ikke blitt bedre enn dette. Under hans første periode utviklet vi os mye. Dette er bra for klubben generelt også på grunn av den tiltrekningskraften Ole Gunnar har, sa Rindarøy.

Solskjær roste også Erling Moe for jobben han har gjort med Molde den siste tiden. Men den nye treneren sier at det ikke blir store forandringer i sesongavslutningen.

– Jeg håper at jeg kan være med å gi et lite ekstra puff i sesongavslutningen, slik at kampene bikker vår vei. Men nå er det først fullt fokus på kampen mot Celtic i morgen. Så er det ny kamp allerede mot Aafk på søndag. Jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen. Jeg er glad for å være tilbake å jobbe med denne flotte gjengen, sa Solskjær.