Her er Hødds offisielle cupvideo

– Selv om vi kommer fra et sted med gresstuster og fjellknauser, er vi i stand til å produsere noen av de beste fotballspillerne i Norge – ja, kanskje i verden.

Exposed to failure - Stolt på Ullevaal

Klikk på videoen for å se den ferske musikkvideoen til Hødds offisielle cupfinalelåt – «Stolt på Ullevaal», av bandet Exposed to Failure.

Klokken er knapt 07.15 når NRK intervjuer musikkvideoregissør Ragnar Hatlø, men det hindrer ikke euforien i å boble i radiostudioet.

Han er nemlig svært oppglødd over det som skal skje torsdag ettermiddag.

Da er det duket for premiere på musikkvideoen til «Stolt på Ullevaal» – Hødds offisielle cupfinalelåt, som er laget av det lokale bandet Exposed to Failure. Videoen blir vist på kjøpesenteret «Blåhuset» i Ulsteinvik sentrum.

På oppdrag fra mediebyrået Fantastiske Osberget har Hatlø regissert videoen, og nå er han klar for å slippe verket til folket.

Gror godt

– Vi er storfornøyd med resultatet, og ønsker å formidle at selv om vi kommer fra et sted med gresstuster og fjellknauser, så er vi er i stand til å produsere noen av de beste fotballspillerne i Norge – ja, kanskje i verden, sier Hatlø.

Han sier videoen bringer tankene tilbake til sin egen barndom, der han spilte på løkka sammen med storheter som Geir og Kjetil Hasund, mens tidligere «Hødder» og utenlandsproff Åge Hareide droppet innom for å se at det grodde i rekkene.

– Vi vil kommunisere at det også dannes store fotballsparkere her ute i havgapet, sier Hatlø.

Saken fortsetter under bildet

Exposed to failure

Exposed to failure kommer fra Gjerdsvika/Moltustranda.

Foto: Fantastiske Osberget

Overveldende

Fantastiske Osberget er også tungt inne i organiseringen av cupfinalehelgen i Oslo, og Hatlø sier "prosjekt Ullevaal" begynner å ta form.

– Vi opplever en slags euforisme som er i ferd med å ta helt av. Det blir jobbet døgnet rundt med å få i stand de ulike arrangementene, og nå kan vi krone det hele med en knallgod låt og tilhørende musikkvideo.

– Vi skal farge Oslo blå og flytte de magnetiske polene. Hele Ulsteinvik blir å finne i hovedstaden i cupfinalehelga, sier Hatlø, som også legger til at næringslivet og innbyggerne har stilt opp på overveldende vis.