Savnet kvinne funnet i Trollheimen

Politiet fant natt til tirsdag ei Trondheimskvinne i 30-årene i et fjellområde ved Snota i Trollheimen etter å ha lett etter henne siden mandag kveld. Kvinna hadde gått i flere timer med brukket legg

Letemannskaper fra politi og Røde Kors

Politi og letemannskap ved hovedbasen.

Foto: John J. Storholt

Politiet meldte klokken 03.42 i natt at kvinnen var funnet. Hun ble tirsdag morgen hentet med et redningshelikopter fra Ørlandet Flystasjon..

Kvinnen hadde pådratt seg beinbrudd i en legg.

Hun var på tur i området, men kom ikke hjem til avtalt tid og det ble mandag kveld satt i gang en leteaksjon ved Gråsjøen i Trollheimen i Rindal kommune i Møre og Romsdal.

Politiet meldte om aksjonen like etter klokken 23.00.

Dårlig mobildekning

Laster kart, vennligst vent...

Det er satt i gang en leteaksjon etter en kvinne i 30 åra ved Gråsjøen i Trollheimen i Rindal kommune i Møre og Romsdal.

Det er dårlig mobildekning i området. Politiet fryktet derfor at kvinnen kunne ha skadet seg uten å kunne gi beskjed.

Båt til leteaksjon ved Gråsjøen i Rindal

Røde Kors klargjør båt for søk.

Foto: John J. Storholt

Leteaksjonen foregikk fra Gråsjøen som ligger 483 meter over havet. Ifølge Yr var det ca. 10 grader der mandag kveld. Men kvinna hadde gått til området ved fjellet Snota som er 1668 meter høyt og ligger i Surnadal kommuune. Operasjonsleder Thomas Holte i Møre og Romsdal politidistrikt opplyser at kvinna ble fraktet ut av området i helikopter og er tatt hånd om av helsepersonell.