Leitemannskap prøvar å finne den sakna kvinna i Molde
Foto: Øyvind Berge Sæbjørnsen / NRK

Savnet kvinne funnet død i Molde

Oppsummert

En 79 år gammel kvinne ble meldt savnet i Molde 30. desember. Politiet og frivillige søkte etter kvinnen, uten å finne henne. 12.desember ble det meldt om funn av en død person og 17.januar ble det bekreftet at det er den 79 år gamle kvinnen.

 • Savnet kvinne funnet død

  Politiet bekrefter nå at det var den savnede kvinnen i Molde som ble funnet død i sjøkanten på Bolsøya sist søndag. Den 79 år gamle kvinnen ble meldt savnet 30.desember i fjor, og det ble igangsatt omfattende søk etter henne. I en pressemelding fra politiet kommer det frem at politiet ikke med sikkerhet kan slå fast hvordan kvinna døde, men gjennom etterforskningen har det ikke fremkommet opplysninger som tyder på at kvinnen er utsatt for vold eller andre ytre skader. Politiet ønsker fortsatt tips i saken. De pårørende ønsker ikke at navnet offentliggjøres, men gjentar at de er svært takknemlige for alle som har bistått og hjulpet i tiden etter at hun forsvant.

 • Politiet har fått mange tips

  Politiet har fått flere tips fra personer som tror de kan ha sett den 79 år gamle kvinnen i Molde. Kvinnen har vært sporløst forsvunnet siden mandag kveld og omfattende leteaksjoner har ikke gitt resultat. Politiet kartlegger nå informasjonen de har fått inn, sier politistasjonssjef Per Karstein Røv. – Vi har fått mange tips og vi sjekker ut alle sammen. Nå leter vi kun etter konkrete tips, så hvis noen har sett noe, så leter vi med tanke på tipset vi har fått, sier Røv.

  Per Karstein Røv
  Foto: Ann Eli Nøsen / NRK
 • Politiet ber om tips

  Politiet har framleis håp om å finne den 79 år gamle kvinna, som har vore sakna i Molde sidan måndag, i live. Fleire hundre har leita etter kvinna utan resultat. Politioverbetjent, Hans Kristian Lundgreen, ved Molde politistasjon ber publikum om å kome med tips dersom dei har sett noko dei tenker kan ha betydning for forsvinningssaka. – Vi ber om at alle som føler dei har noko informasjon tek kontakt. Så kan politiet vurdere om det er opplysningar som er interessante for saka eller ikkje, seier Lundgreen.

  Hans Kristian Lundgreen i politiet.
  Foto: Ann Eli Nøsen / NRK