Sandnes ferdig som daglig leder i Vålerenga

Morten Nydal blir ny daglig leder i Vålerenga Fotball på nyåret. Stig-Ove Sandnes fra Åndalsnes går over i en ny stilling i klubben.

Stig Ove Sandnes
Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

På fredagens styremøte ble det klart at Morten Nydal ansettes som ny daglig leder i Vålerenga Fotball. Han starter i jobben «senest første februar», skriver klubben i en pressemelding lagt ut på sine nettsider.

Nåværende leder, Stig-Ove Sandnes fra Åndalsnes, går fra 1. februar over til å bli administrerende direktør for stadionselskapet i en 50 prosent stilling. Denne skal i løpet av 2016 bli til full stilling, heter det i pressemeldingen.

– Ta et steg nærmere toppen

Vålerenga starter jobben med å få på plass et nytt stadionanlegg på Valle Hovin 4. januar. Stadionet skal stå klart i august 2017.

– Jeg går løs på arbeidet med den aller største ydmykhet. Vi står foran vår siste hele sesong på Ullevaal og tiden med egen stadion nærmer seg med stormskritt. Vi har masse arbeid å gjøre for å fylle tribunene og få enda flere samarbeidspartnere på plass, og på banen skal vi ta et steg nærmere toppen, sier Nydal.

Nydal kommer fra stillingen som daglig leder på Meny Carl Berner. Han har også vært styremedlem i klubben, styremedlem i Klanen (supporterklubben) og vært utegående reporter på indre bane på Vålerengas kamper de siste årene.