Hopp til innhold

Sakna mann i Kristiansund

Oppsummert

Ein 47 år gamal mann i Kristiansund blei meldt sakna av familien onsdag 10. februar.

 • Mann funnet død i Kristiansund

  Det er gjort funn av en død mann ved Brekkaberget i nærheten av Dalabrekka skole i Kristiansund. Politiet kan ikke bekrefte avdødes identitet, men de har grunn til å tro at det er personen som har vært meldt savnet siden 10. februar som nå er funnet.

  Politi sperreband etter at mann ble funnet død i Kristiansund.
  Foto: Marius Andre Stenberg / NRK
 • Søker framleis etter sakna mann

  I helga gjorde politiet nye søk etter den sakna mannen i Kristiansund. Politiet har blant anna brukt drone for å ta bilde i området der mannen sist blei sett. Dei har også gjort søk med hund. Mannen i 40-åra har ikkje vore sett sida 29. januar, og saka har høg prioritet hos politiet. Politiinspektør Ove Brudevoll seier at dei jobbar for fullt med etterforskinga, og vil no starte med å gå gjennom dronebilda.

  Leiteaksjon etter savna kristiansunder
  Foto: Marius André Jenssen Stenberg / Marius André Jenssen Stenberg
 • Strandsøk etter savnet mann

  Brannvesenet i Kristiansund har i ettermiddag startet strandsøk etter den savnede mannen i 40-årene som har ikke har vært sett siden slutten av januar. Søket foregår i Vågen, Dalabukta og Dalasundet ifra båt, sier politiinspektør Ove Brudevoll til Tidens Krav.

 • Søker seg ferdig i område i dag

  Det pågår fjerde dagen med søk etter ein sakna mann i Kristiansund i dag. Innsatsleiar Øyvind Kvalvaag i Politiet seier til tk.no at dei reknar med å søke seg ferdig i områda rundt Kristiansund stadion og Folkeparken i dag, så må dei vurdere vegen vidare. Mykje snø gjer søket krevjande, og frivillige frå Raudekrossen brukar søkestenger.