Rykket ut for å stoppe nattbader

Mange tilfeller av festbråk på Nordmøre og en nattlig svømmer var bare noen av oppgavene for politiet og brannvesenet i Møre og Romsdal natt til søndag.

Politiillustrasjon

Illustrasjon.

Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Mens politiet på Sunnmøre melder at de har hatt en forholdsvis rolig natt, er loggen til operasjonslederen ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt full av hendelser.

Kl. 00.55 Sykkylven: En latvisk mann i 30-årene blåste rødt på alkoholtest, og ble tatt med til legevakten for blodprøve. Forholdet blir anmeldt.

Kl. 01.03 Kristiansund: Politiet dempet festbråk i en blokkleilighet på Kirkelandet.

Kl. 01.32 Rauma: En ungdom ble bortvist fra Pub`n i Åndalsnes, etter det politiet kaller for «uoverensstemmelser».

Støyende skatere

Kl. 01.33, Molde: Mann i 20-årene var beruset, og kranglet med vaktene ved et utested i Molde. Mannen ble pålagt å fjerne seg fra stedet.

Kl. 02.05, Molde: Politiet sjekket skatepark i Molde etter støyklager, men ungdommene var borte da politiet kom til stedet.

Kl. 02.30 Ålesund: UP på Sunnmøre avholdt tre fartskontroller i og rundt Ålesund natt til søndag. Det resulterte i tre førerkortbeslag og 14 forenklede forelegg. Høyeste hastighet var i Brusdal, der en fører i 20 årene ble målt til 150 km/t i 80 sonen. De to andre førerkortbeslagene ble gjort på Lerstadveien der de to førerne ble målt til henholdsvis 102 km/t og 91 km/t i 50 – sonen. Alle tre førerne blir anmeldt.

Kl. 02.50 Ålesund: En mann i 20-årene blir anmeldt for besittelse av narkotika, etter politikontroll i Ålesund.

Nattlig svømmetur

Kl. 03.14, Fræna: Brannvesenet på Nordmøre rykket ut da de fikk melding om en person som var på nattlig svømmetur. Mannen skapte frykt, ettersom han prøvde å gjemme seg i sjøen, samt på ulike steder ved kai og brygge. Brannvesenet fikk raskt kontroll på personen, som vil bli anmeldt.

Kl. 03.15, Kristiansund: Politiet måtte stoppe slåssing inne i en leilighet i Kristiansund sentrum. En mann ble brakt inn til politistasjonen

Kl. 03.28, Molde: En mann ble lettere skadd i sentrum i natt. Ambulansen kjørte ham til sykehuset, og han skal være lettere skadet.

Kl. 03.38, Kristiansund: Politiet måtte stanse fest på Innlandet, etter flere klager fra naboene.

Høylytt ekteskapskrangel

Kl. 03.41 Kristiansund: Ei dame måtte ha skyss hjem av politiet, ettersom hun var svært beruset.

Kl. 04.44, Molde: En mann må overnatte i drukkenskapsarresten, etter å ha kranglet høylytt med kona si i Julsundvegen.

Kl. 07.15 Fræna, Elnesvågen: En beruset ungdom ble innbrakt og anmeldt for skadeverk på en campingvogn og nachspielstøy på festivalområdet.