Rosenborg vant over Molde

Rosenborg sikret borteseier i seriepremieren i Molde.

RBKs Rade Prica jubler etter 1-1 målet under eliteseriekampen mellom Molde og Rosenborg

Etter vel 26 minutter satte Bjørn Runstrøm ballen sikkert i mål for Molde. Et kvarter senere kom Rosenborg tilbake og utlignet. Det var Rade Prica som satte inn målet som betydde mye for trønderlaget.

Se bildene fra den snørike kampen her

Like etter pause er Rosenborg på pletten igjen, og denne gangen er det Mikael Lustig som finner nettmaskene. Kun fem minutter inn i andre omgang kommer scoringen.

Kampen spark for spark her

Rosenborg har inntatt Molde sin hjemmestadion, og dette oppgjøret blir av mange kalt et hatoppgjør. Fra Kjernen har rundt 600 supportere tatt turen, men det er også mange å se i hvitt og blått.

Ikke full stadion

Snøvær på Aker stadion før kampstart

Det var snøvær på Molde sin hjemmestadion både før og under kampen.

Stadion er ikke fullsatt, og det 9080 solgte billetter til kampen, inkludert sesongkort.

I hele dag har ansatte i MFK og privatpersoner ryddet banen for snø, og det var en stund usikkert om det ble kamp.

Flere sjanser

Duskejenter før kampen mellom Molde og Rosenborg

Duskejenter underholdt før kampen startet.

De første ti minuttene har Molde styrt kampen. Pape Pate Diouf har allerede rukket å få et gult kort og hatt to kjempesjanser. Den ene endte i gult kort for filming, og den andre strøk seg på utsiden av stanga. Etterhvert har Rosenborg tatt mer over, og kampen endte 1-2.