Hopp til innhold

Redd RBK-supporterne vil ta over

Markedsdirektør Jan Arild Byttingsvik i MFK håper hvitt og blått også vil dominere på tribunene søndag.

Moldesupporterar i vill jubel. Eliteseriekamp Molde- Aalesund

Med 1300 billetter solgt til trønderne er MFK redd de hvite og blå kan få utfordinger også på tribunene i Aker stadion.

Foto: Andreas Sundby / NRK

Nå advarer han hjemmepublikum mot at Rosenborg-supportere kan bli for dominerende på tribunene under kvartfinalekampen som spilles på Aker stadion.

Mer trøkk

- Det er en stor kulturbegivenhet som nå er i ferd med å skje. Molde leverer et fantastisk spill, og folk er kanskje ikke klar over hvor mye dette betyr for klubben og byen. Vi skulle ønske det nå var enda mer trøkk på billettsalget. Det blir helt sikkert fullt, så vi må sørge for at stadion blir blå og hvit og ikke sort og hvit.

Omtrent halvparten av de som har sesongkort har kjøpt billett.
- Men vi skulle ønske at vi hadde solgt litt flere billetter, for vi er vel litt tregt anlagt vi Romsdalinger, sier Byttingsvik.

Overdøvende trøndere

1300 billetter er til nå solgt til Rosenborg-tilhengere. Byttingsvik sier det raskt kan gå 1000 flere til trønderne. Men han tror ikke de kommer til å overdøve romsdalingene på tribunene.

- Vi har Tornekrattet med oss, og de er fabelaktig gode. Men det er fort gjort at øst-tribunen fylles opp av Rosenborg-supportere, og det vil vi selvfølgelig unngå.

To av Moldes senegalesiske spillere er for øvrig tatt ut på landslaget. Mame Biram Diouf og Makhtar Thioune er begge tatt ut til Senegals kamp mot Kongo 12. august i Paris.