Hopp til innhold

RBK-«spionen» ikke skremt av Aalesund

– Alltid nyttig å få se med egne øyne hvordan motstanderen spiller, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen, som satt «ringside» da AaFK tok imot Molde i mandagens generalprøve.

Kåre Ingebrigtsen

RBK-trener Kåre Ingebrigtsen sier han fikk se det han kom for – konturene av AaFK-laget som møter på Lerkendal 2. påskedag.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

AaFK spilte jevnt med fjorårets serie- og cupmester i mandagens møte mot Molde på Color Line Stadion.

Kampen endte til slutt 2-2, etter at begge lag hadde vartet opp med mange fine detaljer og fire mål.

– En fin gjennomkjøring før seriestart. Jeg er veldig fornøyd med at spillerne snudde kampen og kom tilbake fra 0-2, sa AaFK-trener Harald Aabrekk etter kampen.

Rosenborg aalesund

2. påskedag er det duket for en ny batalje mellom Rosenborg og AaFK. Her fra fjorårets oppgjør i Trondheim.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

På tribunen satt en annen kjenning – RBK-trener Kåre Ingebrigtsen, som fikk se det han ville før Rosenborg tar imot tangotrøyene til første serierunde neste mandag.

– Vi tar ikke hensyn

– Fikk du noen svar før møtet med AaFK?

– Ja, man får virkelig sett konturene av laget og hvordan laget opptrer i de forskjellige fasene av spillet når man ser det med egne øyne – fremfor å bare se dem på tv, sier Ingebrigtsen til NRK.

– Har du funnet ut hvordan du skal slå Aalesund på Lerkendal?

– Det holder jeg for meg selv, men dette handler egentlig mer om oss selv. Vi tar ikke hensyn til motstanderne vi møter, for vi må være den beste utgaven av Rosenborg. Det er viktigst.

Ingebrigtsen fikk også et glimt av årets Molde-lag, som kanskje er den argeste utfordreren til seriegullet. «Brutter'n» hadde likevel ingen formeninger om blåtrøyene, annet enn at han forventer en enda jevnere kampen i teten av årets tabell.

– Drita dårlig

Skullerud

– Vi var drita dårlig i perioden der vi gav bort kampen, sier Molde-trener Tor Ole Skullerud.

Foto: Torbergsen, Mats / NTB scanpix

Men der RBK-treneren var taus om romsdalingene, var hovedtrener Tor Ole Skullerud krystallklar i talen etter at laget hans gav bort en 2-0-ledelse.

– Vi var drita dårlig i perioden der vi gav bort kampen. Slik kan vi ikke holde på, sier han.

– Hvorfor skjer det?

– Det er en del individuelle feil, rett og slett. Vi mister ballen i farlige områder, og «kåla» det til, noe jeg likte dårlig. Samtidig gjorde vi en del bra også.

Skullerud varsler at laget hans har mye mer å by på enn hva Molde viste i generalprøven, og sier de skal være hundre prosent klare til kampen mot Odd tirsdag.