NRK Meny
Raumarock 2014
Foto: Remi Sagen

RaumaRock

Oppsummert

RaumaRock er ein musikkfestival som blir arrangert på Åndalsnes. Festivalen blei først arrangert i 2002, og foregår stort sett første helga i august.

 • Bare Egil og Tea på Nesaksla

  Torsdag 2. august blir det igjen konsert på toppen av Nesaksla i Åndalsnes 715 m.o.h. når Raumarock gjentar suksessen med fjellkonsert under årets festival. I år blir det to artister på toppen av fjellet når Bare Egil, alias Egil Hegerberg, og Tea Megaard skal spille hver sin konsert.

  Video T:462s2Bare Egil
  Foto: Nyhetsspiller
 • Fleire artistar til RaumaRock

  JanOve Ottesen, Gåte og Åge Aleksandersen og Sambandet er nye artistar som er klare for RaumaRock. Også Romsdalsbandet Nerli There med Mads Nerli i spissen er på spelelista. RaumaRock blir arrangert på Åndalsnes første helga i august, og ei rekke andre artistar har blitt presenterte tidlegare.

  Åge Aleksandersen og Sambandet
  Foto: Marthe Amanda Vannebo
 • Avslører neste års artister

  Musikkfestivalen RaumaRock avslører allerede de første artistene for neste års festival. Ifølge en pressemelding skal de norske bandene DumDum Boys, De Press og Valentourettes være klare for å spille live for publikum på Åndalsnes i 2018.

 • Publikumsrekord for RaumaRock

  RaumaRock satte publikumsrekord da to tusen mennesker tok seg opp til Nesaksla og konsert med Di Derre i går. Minst like mange var til stede på konserten om kvelden, melder arrangøren på nettsidene sine. RaumaRock blir avsluttet sent lørdag kveld.

  Di Derre på Nesaksla
  Foto: Remi Sagen / NRK