NRK Meny
Raumarock 2014
Foto: Remi Sagen

RaumaRock

Oppsummert

RaumaRock er ein musikkfestival som blir arrangert på Åndalsnes. Festivalen blei først arrangert i 2002, og foregår stort sett første helga i august.

 • Avslører neste års artister

  Musikkfestivalen RaumaRock avslører allerede de første artistene for neste års festival. Ifølge en pressemelding skal de norske bandene DumDum Boys, De Press og Valentourettes være klare for å spille live for publikum på Åndalsnes i 2018.

 • Publikumsrekord for RaumaRock

  RaumaRock satte publikumsrekord da to tusen mennesker tok seg opp til Nesaksla og konsert med Di Derre i går. Minst like mange var til stede på konserten om kvelden, melder arrangøren på nettsidene sine. RaumaRock blir avsluttet sent lørdag kveld.

  Di Derre på Nesaksla
  Foto: Remi Sagen / NRK
 • Di Derre på Nesaksla

  Di Derre sparker i gang RaumaRock på luftig vis torsdag ettermiddag. Bandet spiller på toppen av Nesaksla på Åndalsnes nå. RaumaRock varer fra 3.-6. august, og artister som CC Cowboys, Sondre Lerche og Hellbillies skal innom festivalen.

  Di Derre Nesaksla
  Foto: Remi Sagen / NRK
 • Isac Elliott kommer

  Det arrangøren kaller «Nordens største popikon», Isac Elliot, kommer til RaumaRock. Den 16.RaumaRock blir arrangert 3.-6.august. En rekke artistnavn er sluppet tidligere, som Hellbillies, Honningbarna, Di Derre og Danko Jones. Nå skal programmet være komplett.

  Isac Elliot
  Foto: Catie Laffoon
 • Fornyer sponsoravtale

  Generalsponsoravtalen mellom Sparebank1 og RaumaRock er fornyet for 2017. Festivalen har gått med overskudd de siste fire årene, og har vært arrangert siden 2002.