Promillekjøring, tyveri og vold

Politiet i fylket har hatt en innholdsrik natt.

politibil
Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Som ofte før er natt til søndag den mest aktive natten for politibetjenter på Sunnmøre og Nordmøre og Romsdal. Og allerede før lørdag var blitt til søndag startet en natt full av slåssing og fyll.

Klokken kvart over elleve gikk to personer løs på en annen i Sykkylven. Han endte opp med kuttskader og en knekt nese. Gjerningsmennene stakk fra stedet, men skal være kjent av den fornærmede.

I samme tidsrom ble to menn tildelt et forelegg for bruk av narkotika i Ålesund.

Tyveri i Ulsteinvik

I Ulsteinvik ble først to gokarter, samt noe verktøy, stjålet fra en garasje. Ikke lenge etter ble en 15-åring og en 16-åring pågrepet for besittelse av tyvgodset og foreldrene deres ble kontaktet.

Litt senere på kvelden ble det stjålet penger, en CD-spiller og en mobiltelefon fra en bil i Ulsteinvik.

Slo med knyttet hånd

På Hareid slo en mann en annen person gjentatte ganger med knyttet hånd rundt klokken to i natt. Hendelsen skjedde i forbindelse med en russefest og gjerningsmannen skal være kjent av politiet og blir anmeldt.

Av annen politiaktivitet på Sunnmøre kan man nevne at en person ble anmeldt for urinering utenfor en restaurant i Ålesund sentrum, mens en annen beruset mann ble funnet sovende i en hage i vinterkulda. Han ble kjørt hjem av politipatruljen.

Promillekjøring

Også for Nordmøre og Romsdal politidistrikt var det litt å henge fingrene i natt til søndag.

Like før klokken 01.00 ble en mann i 20-årene siktet for promillekjøring på Frei. Politiet ble varslet av en annen trafikant som meldte om vinglete kjøring.

En halvtime senere ble en mann fra Sunndal også siktet for kjøring i ruspåvirket tilstand. Han kjørte i tillegg uten førerkort og blir anmeldt for det.

I samme tidsperiode på et utested i Molde slo en kvinne en annen kvinne. Gjerningskvinnen er kjent for politiet, men hadde forlatt stedet før patruljen kom til stedet.