NRK Meny
Normal

– Vi håper på kaldt og surt vær mot Fenerbache

Moldemanager Ole Gunnar Solskjær håper værgudene kan hjelpe til mot Fenerbache torsdag. – Dersom vi vinner gruppa er det en bragd, sier han.

Pressekonferanse før Fenerbache

Pressekonferanse før Molde-Fenerbache i Molde torsdag.

Foto: Gunnar Sandvik / NRK

Molde er allerede klare for 16-delsfinalen i Europaligaen etter at de slo Celtic i Glasgow i begynnelsen av november.

– Dersom vi vinner gruppa er det en bragd, sier Molde manager Ole Gunnar Solskjær før Molde torsdag tar imot Fenerbache til returoppgjør i Europaligaen.

Molde rundspilte det tyrkiske laget da de møttes i Istanbul i september, og manageren har tro på at de kan vise seg frem også på hjemmebane.

– Med våre kvaliteter håper vi at vi kan skape litt problemer for dem, men vi har stor respekt for Fenerbache, legger han til.

– Viktig kamp

Før femte kamp i gruppespillet står Molde med ti poeng, de leder tabellen, og har kun avgitt poeng mot Ajax. Men selv om de har spilt i medvind sier managerenm at de forbereder seg på samme måte.

– Nå har guttene fortjent på lede tabellen. Vi har vært ydmyk nok til å vite at vi har måttet forsvare oss godt, og så har kampen fått åpnet seg. Vi har fått kontret og fått en del mål på den måten, så det har passet oss godt å spille i Europa. Så inngangen til kampen nå er den samme.

Solskjær sier at kampen er veldig viktig for spillerne.

– For oss blir det en veldig viktig kamp, om vi får ett poeng og vinner gruppa vil vi gjerne kalle det en bragd.

Solskjær mener laget er godt forberedt, og dersom de klarer å spille som et lag mener han de skal bli vanskelig å slå.

– Men jeg håper at det blir dårlig vær. Det kan godt bli kaldt og surt her i morgen. Det er en fordel for oss, smiler manageren.

Laster innhold, vennligst vent..