NRK Meny
Normal

Mange hendelser natt til første mai

Mange valgte å feste natt til første mai. Det førte til mye slossing.

Russen:

I Ålesund var russen på Volsdalsberga. Politiet melder om en del berusede personer. Noen voldsepisoder er innmeldt. Ingen alvorlige hendelser ved de andre russearrangementene.

Ørsta:

Politiet fikk meldinger om at flere personer sloss ved et turområde i Ørsta. Politipatruljen og tre ambulanser dro til stedet. Fem personer dro til Volda legevakt, blant dem en representant fra Røde Kors. En person ble innlagt på Volda sykehus. Skadene er moderate ifølge politiet. Politiet pågrep en person mistenkt for delaktighet i voldshandlingene. Han blir innsatt – drukkenskapsarrest. Politiet etterforske saken videre. Til orientering var de involverte partene ikke russ.

Sykkylven:

Kvinne laget ordensforstyrrelser ved sentrum i Sykkylven. Politipatruljen tok henne med til legevakt, for så å kjøre henne hjem.

Politiet fikk flere meldinger fra publikum om beruset kvinne som var noe utagerende og ”vanskelig”. Kvinnen i slutten av 20- åra blei fremstil legevaktslegen for så å bli innsatt i drukkenskapsarrest.

Ålesund:

To personer er utsatt for vold i en kiosk i Ålesund sentrum. To mannspersoner i 20- åra er mistenkt. Ifølge vitner blei de fornærmede slått i ansiktet før gjerningspersonene sprang fra stedet. Politiet vil etterforske saken videre.

Politipatruljen observerte en godt beruset mannsperson i slutten av 20 – åra som trolig hadde planer om å kjøre hjem til i sin private personbil parkert for anledningen i Ålesund sentrum. Men etter avtale fikk politiet passe på bilnøklene til bileiger var edru – og kunne kjøre hjem på en trygg måte.

Skodje:

Politiet fikk ulike meldinger om at flere personer skulle krangle og sloss ved Skodje sentrum – politiet til stedet, og obs at bråket stilnet. Uklart om noen ønsker å anmelde forholdet.

Ulsteinvik:

Meldinger fra publikum om personbil som har kjørt av vegen i Garnes krysset ved Ulsteinvik. Fører av bilen, og eventuelt andre impliserte var ikke på ulykkesstedet når politi og ambulanse kom til frem. Personbilen var skadet, uklart om noen personer var skadet. Politiet etterforsker saken som mulig promillekjøring.

Sunndal:

Melding om at en mann var slått flere ganger i ansiktet av en annen mann. Hendelsen fant sted på Rotvoll og fornærmede vil anmelde forholdet. Fornærmede opplyste at han blødde fra nesen og ville selv kontakte lege.

Melding om at en mann ble lagt i bakken av en annen på Rotvoll i Sunndal. Fornærmede fikk smerter i ryggen etter hendelsen.

En mann meldte at han hadde smerter i beina etter å ha blitt sparket av en annen. Fornærmede ønsker å anmelde forholdet.

Molde:

Ei overstadig beruset ung jente i slutten av tenårene ble plukket opp av politiet i ved Kringstadbukta og kjørt til sykehuset.

To unge menn fra Molde ble bortvist fra Retiro etter å ha forstyrret ro og orden i beruset tilstand.

En mann vil bli anmeldt etter å ha vært i håndgemeng med ei kvinne på Retiro i Molde. Kvinnen ble kjørt til sykehus for behandling da hun hadde smerter i ene hånda.

En mann ble bortvist fra Molde sentrum etter å ha forstyrret ro og orden i beruset tilstand.

To menn av utenlands opprinnelse er pågrepet og satt i arrest i Molde etter å ha slått og sparket en mann på rutebilstasjonen i Molde Fornærmde er innlagt på Molde sykehus med hjernerystelse. Forholdet anmeldes.

Ei overstadig beruset ung jente ble kjørt til legevakta for behandling.

Kristiansund:

En overstadig beruset mann ble satt i drukkenskap til avrusning etter at han var uønsket i ei privat leilighet hvor han var på besøk.

En mann ble bortvist fra Kristiansund sentrum etter å ha vært i håndgemeng med en annen mann. Foreløpig uklart om forholdet blir anmeldt.

En mann blodde fra mindre sår i munnen etter å ha blitt slått i ansiktet. Uklart om forholdet vil bli anmeldt.

En beruset person ble kjørt hjem fra sentrum.

Slåssing mellom to unge menn på Kongens plass i Kristiansund. Rolig ved politiets ankomst. Ingen ble skadet og ingen ønsket å anmelde forholdet.

En overstadig beruset mann ble satt i drukkenskapsarrest til avrusning etter at han ikke etterkom en rekke pålegg fra politiet.

Surnadal:

Politiet i Surnadal har avholdt promillekontroll i løpet av natta. 15 bilførere ble stoppet på Glærum. Ingen overtredelser