Poeng til Molde

Molde tok et viktig bortepoeng mot Lillestrøm søndag. Kampen endte 1-1 etter scoring Olivier Occean etter 25 minutter for Lillestrøm. Etter 52 minutter utlignet Jose Mota til 1-1.

Lillestrøm fikk ett poeng mot Molde i bunnoppgjøret på Åråsen, men 1-1 var ikke nok til å tilfredsstille det kravstore LSK-publikummet. Det var piping etter kampslutt.Molde hadde faktisk de fleste målsjansene i en kamp preget av lange framspill, raske overganger og Hawaii-fotball med få finesser.

Olivier Occean ga LSK ledelsen i det 25. minutt. Magnus Myklebust la inn til Arild Sundgot, som skjøt i beina til keeper Jan Kjell Larsen. Occean smelte inn returen.

Brasilianske Jose Mote utlignet i det 52. minutt da han iskaldt vippet ballen i hjørnet etter pasning fra Magne Hoseth. Da ble det stille på stadion. Mota framsto som en farlig herremann og kunne med litt hell ha scoret flere mål.

Kunne vunnet

Molde-trener Kjell Jonevret sa seg fornøyd med uavgjort, men kunne ikke fri seg fra å legge til at Molde godt kunne vunnet denne kampen. Vi har ikke vært heldige denne sesongen, men jeg er mindre misfornøyd med resultatet i denne kampen enn jeg var etter de tre foregående, sa svensken.

LSK hadde tydeligvis bestemt seg for å være store og sterke fra start. Det kjentes ut som hver av deres spillere veide 15 kg mer enn våre.

Da var det bare å be en bønn om at vi måtte stå imot. Vi fikk dessverre et mål mot oss, men det lettet faktisk på trykket. Vi kom inn i matchen igjen og fikk overganger. I pausen snakket vi faktisk om at vi skulle vinne. Vi fikk vår utligning og hadde flere gode overganger som vi kunne scoret på.

Alt i alt er jeg fornøyd, sa svensken.

Mangler selvtillit

LSK-kaptein Frode Kippe mente å ha registrert framgang for sitt lag fra de forrige kampene, men innrømmet at Lillestrøm er langt fra der hvor laget burde være på dette tidspunkt i sesongen. Vi får ta med oss det positive fra denne kampen.

Vi gjorde en brukbar 1. omgang, men klarte ikke å opprettholde trykket. Vi vil så gjerne, men har ikke den selvtillit som skal til for å få det til, sa han.

Vi trenger mer enn noe annet en seier. Men jeg er 100 prosent overbevist om at vi skal klare å snu dette. Lillestrøm er fortsatt nederst på tabellen.